Sürekli indirim paylaşımı yapılmasına rağmen duymamanız ilginç 🤔 İş Bankası'na ait ama HB ve Trendyol ile yarışamıyorlar maalesef ki.

Buraya çok bakamadigim için indirimleride göremiyorum. Aslına bakmak lazım iyi indirimler görürüm. Bu arada az önce Trendyol'dan alacağım ürün 300 TL iken burada 200 TL. Herhalde fiyatları güncellemeyi unutmuşlar 😄😄

Buraya çok bakamadigim için indirimleride göremiyorum. Aslına bakmak lazım iyi indirimler görürüm. Bu arada az önce Trendyol'dan alacağım ürün 300 TL iken burada 200 TL. Herhalde fiyatları güncellemeyi unutmuşlar 😄😄
Öyle hocam, bazı ürünlerin fiyatları uygun ama bazıları ise çok kazık fiyata olabiliyor, mesela kuponu kullanmak için benim aklıma kahvaltılık gevrek gelmişti ama markette indirimsiz 150 liraya bulabiliyorken burada 250-300 TL gibi uçuk fiyatlar girilmişti.

Kodu kullanan varsa neler aldı?
Aklıma alacak bir şey gelmedi fikir olur en azından :D

SSD, RAM, işlemci soğutucu, çay, bakliyat, kuru yemiş, TadıBu kakaolu fındık ezmesi, kıyafet ürünlerine bakılabilir. Pazarama Plus ile de (ilk aya özel 1 TL) %10 geri ödeme yapılıyor, 500 TL üzerinde 200 TL indirim olmuş gibi oluyor bir nevi.

Deodorantlara bakıyorumda Nivea kendi satıyor ve 3 deodorant 350 TL fiyat olarak baya iyi (şişesinin ortalam 150 TL olduğunu sayarsak) ama ben 3 tane aynı değilde farklı koku almak istiyorum, yarın Nivea'yı arayıp bir sorucam, 3'lü seti alsam ama siz şu şu kokulardan koysanız olur mu diye.

deodorantlara bakıyorumda nivea kendi satıyor ve 3 deodorant 350 TL fiyat olarak bayağı iyi (şişesinin ortalam 150 TL olduğunu sayarsak) ama ben 3 tane aynı değil de farklı koku almak istiyorum, yarın Nivea'yı arayıp bir soracağım, 3'lü seti alsam ama siz şu şu kokulardan koysanız olur mu diye.

Eğer dediğiniz gibi oluyorsa deodorant alınabilirmiş.
Haber eder misiniz şimdiden teşekkür ederim.