Spigen MagSafe TinTap arıyordum, bir süredir stok yoktu ve tesadüfen denk gelince elimdeki kupon indirimiyle satın alayım dedim. Normalde bu tarz satıcıları ve aracıyı tercih etmem. Bulacak ya, bela geliyor işte. Geçtiğimiz hafta cuma güne sipariş verdim, bugün tam bir hafta oldu. Siparişten 4 gün sonra ürünün durumunu sorduğumda "biz kargoya vereli 3 gün oldu, kargo dönüş sağlamadı bekliyoruz" gibi bir yanıt verdiler. Hâlâ bekliyoruz.
Bu arada kargo firmasında böyle bir gönderi yok. Sipariş durumu "Siparişiniz Hazırlanıyor" şeklinde ve gönderi kodu var. Gönderi kodunu veriyorum, ürün nerede diye sorduğumda "ürün yok, satıcı talebi bu henüz teslim edilmemiş" şeklinde yanıt veriyorlar.
Pazarama müşteri hizmetlerini dün ve bugün 2 defa aradım. Sanırım satıcı ve kargo firması ile mütabık kalmaya çalışıyorlar. Satıcıdan cevap alamadığımı, kargo firmasında da böyle bir gönderinin olmadığını ısrarla belirttim. Onlar da haklı olarak prosedürleri uyguluyor, hak veriyorum.
Bu satıcıdan ürün alacak kıymetli kardeşim; yazdıklarımı okuyorsan ve henüz sipariş vermediysen arkana bakmadan kaç.
Pazarama müşteri hizmetlerini dün ve bugün 2 defa aradım. Sanırım satıcı ve kargo firması ile mütabık kalmaya çalışıyorlar. Satıcıdan cevap alamadığımı, kargo firmasında da böyle bir gönderinin olmadığını ısrarla belirttim. Onlar da haklı olarak prosedürleri uyguluyor, hak veriyorum.
Bu satıcıdan ürün alacak kıymetli kardeşim; yazdıklarımı okuyorsan ve henüz sipariş vermediysen arkana bakmadan kaç.