M MehmetBey Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 773 Çözümler 4 Beğeniler 205 18 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar iyi günler. Dün PC'yi sorunsuz olarak kullandım fakat bugün açtığımda PC çalışıyor fakat görüntü gelmiyor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2024
Arkadaşlar iyi günler. Dün PC'yi sorunsuz olarak kullandım fakat bugün açtığımda PC çalışıyor fakat görüntü gelmiyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 18 Ağustos 2024 #2 Clear CMOS ile başlayın: Artı 0 Eksi
KS KS M MehmetBey Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 773 Çözümler 4 Beğeniler 205 18 Ağustos 2024 #3 Recep Baltaş dedi: Clear CMOS ile başlayın: Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'lerden birini söktüm öyle görüntü geldi. Acaba kullandığım RAM arızalı mı? Çıkarttığım RAM'i silgi ile silip geri taktım şu an görüntü geldi acaba RAM arızalı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Clear CMOS ile başlayın: Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'lerden birini söktüm öyle görüntü geldi. Acaba kullandığım RAM arızalı mı? Çıkarttığım RAM'i silgi ile silip geri taktım şu an görüntü geldi acaba RAM arızalı mı?
Cranxiel Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 708 Makaleler 5 Çözümler 11 Beğeniler 786 18 Ağustos 2024 #4 MehmetBey dedi: Hocam RAM'lerden birini söktüm öyle görüntü geldi. Acaba kullandığım RAM arızalı mı? Çıkarttığım RAM'i silgi ile silip geri taktım şu an görüntü geldi acaba RAM arızalı mı? Genişletmek için tıkla... Memtest86 ile RAM testi yapar mısın? Artı 0 Eksi
MehmetBey dedi: Hocam RAM'lerden birini söktüm öyle görüntü geldi. Acaba kullandığım RAM arızalı mı? Çıkarttığım RAM'i silgi ile silip geri taktım şu an görüntü geldi acaba RAM arızalı mı? Genişletmek için tıkla... Memtest86 ile RAM testi yapar mısın?
KS KS M MehmetBey Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 773 Çözümler 4 Beğeniler 205 18 Ağustos 2024 #5 Cranxiel dedi: Memtest86 ile RAM testi yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Kullanımda sorun yok ama akşam yapacağım testi. Artı 0 Eksi
Cranxiel dedi: Memtest86 ile RAM testi yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Kullanımda sorun yok ama akşam yapacağım testi.