Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.300 TL
Bütçe varsa indirimede girmiş 1400TL civarına çıkabiliyorsan attığımı alabilirsin. Ben kullanıyorum çok memnumum.
www.monsternotebook.com.tr
Pusat Clutch Gamepad (Siyah) | Monster Notebook
Pusat Clutch Gamepad (Siyah) ile oyun keyfini notebook veya telefonunuzdan sınırsız yaşayın! Turbo mod özelliği ile rakiplerinize karşı üstünlüğü ele alın!
AdvocateD
Becerikli
1400 civarına çıkabiliyorsa neden Pusat alsın kardeşim? Gamepadler hakkında bilginiz yoksa konuya bakın geçin. Niye yanlış yönlendiriyorsunuz?Bütçe varsa indirimede girmiş 1400TL civarına çıkabiliyorsan attığımı alabilirsin. Ben kullanıyorum çok memnumum.
Pusat Clutch Gamepad (Siyah) | Monster Notebook
Pusat Clutch Gamepad (Siyah) ile oyun keyfini notebook veya telefonunuzdan sınırsız yaşayın! Turbo mod özelliği ile rakiplerinize karşı üstünlüğü ele alın!www.monsternotebook.com.tr
1000 TL civarı alacağınız hiç bir gamepad sizi memnun etmez bu ürün edebilir.
@Toby Fox ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum Monster gamepadi, Monster'ın garantisi sebebi ile almıştım 1 yıldada hiçbir sorunla karşılaşmadım tetikleri yumuşak sadece, oynadığım oyunlar It Takes Two, split fiction, FIFA mortal combat bu oyunların hiçbirinde gecikme hissetmedim sorun yaşamadım gamepad ile FPS oynayanları etkileyebilir diye düşünüyorum saydığınız özellikler.
Saygılar
Saygılar
AdvocateD
Becerikli
Arkadaş gerekli cevabı vermiş zaten de ekleyeyim. ALPS Joystick kullanan gamepadlerin bir müddet sonra drift sorunu yaşaması kaçınılmaz. Siz çok yoğun kullanmadınız yada Fifa'yı rekabetçi oynamadığınız için şimdilik drift sorunu ortaya çıkmamış olabilir ama çıkacaktır. Hall effect yada TMR joystick kullanmayan gamepadlerin artık alınabilir bir tarafı yok.@Toby Fox ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum Monster gamepadi, Monster'ın garantisi sebebi ile almıştım 1 yıldada hiçbir sorunla karşılaşmadım tetikleri yumuşak sadece, oynadığım oyunlar It Takes Two, split fiction, FIFA mortal combat bu oyunların hiçbirinde gecikme hissetmedim sorun yaşamadım gamepad ile FPS oynayanları etkileyebilir diye düşünüyorum saydığınız özellikler.
Saygılar
10-15 gün önce bu fiyata Secuzi vardı.
Hocam secuzi 3601 siparişi vermeli miyim bütçe 1000 di 1500 oldu hâlâ siparişi vermedimArkadaş gerekli cevabı vermiş zaten de ekleyeyim. ALPS Joystick kullanan gamepadlerin bir müddet sonra drift sorunu yaşaması kaçınılmaz. Siz çok yoğun kullanmadınız yada Fifa'yı rekabetçi oynamadığınız için şimdilik drift sorunu ortaya çıkmamış olabilir ama çıkacaktır. Hall effect yada TMR joystick kullanmayan gamepadlerin artık alınabilir bir tarafı yok.
Birde black friday den dolayı belki daha iyi bir şeyler indirime girmiştir diye düşündüm