PC için DualSense alınır mı?

Winner 76

Üstün
Sadece Steam değil Epic ve korsan da kullanıyorum. Sony oyunları zaten destekliyormuş. Sizce alayım mı? PC'de Bluetooth yok zaten kablolu kullanacağım.

Bence gerekli değil. Onun yerine kaliteli bir kontrolcü alınabilir diğer markalardan.

Kablolu kullanacaksan hayır. Bende BT olduğu için çok rahat ve güzel şekilde kullanıyorum. Epic doğrudan desteklemiyor. Steam ile kullanacaksan muazzam olur. Destekleyen oyunlarda adaptif tetik ve bilmem ne titreşim de oluyor. Çok güzel.

Kaç kuruş DualSense ? EA oyunlarında çalışmıyordu hata veriyordu çok uğraşmıştım FC26 için çözememiştim.
Onun yerine hall effect'li bir gamepad alman çok daha yararına olacaktır.

Alınabilir. Benim kuzende PS5 var. Onun DualSenseleri PC'de denedim güzel oluyor. Steam'den bir oyun açın, Shift+Tab Steam Girdisini aktifleştir diyince Xbox kolu olarak algılıyor oyun. Mesela Stellar Blade falan DualSense desteklediği için onda öyle uğraşmanıza gerek olmaz. Jiroskop falan var o da güzel bir özellik.

Linux kullanıyorsanız o zaman ekstradan da değerlendirilebilir çünkü Sony Linux Çekirdeği için kendileri driver yazdı.

Hocam Steam'de sorun yok zaten. Sıkıntı şu benim özellikle Sony oyunlarım Epic'te. Steam'de EA Skate var mesela kontrolcüsüz oyuna girmiyor.

Alinmaz. Berbat bir kontrolcu PC icin. Gamesir daha kaliteli ve daha uzun omurlu. Alacaksan da Bilkom garantili almani oneririm DualSense icin.
Hocam şu an Vatan'dayım, acil önerebilir misiniz?

Sadece Steam değil Epic ve korsan da kullanıyorum. Sony oyunları zaten destekliyormuş. Sizce alayım mı? PC'de Bluetooth yok zaten kablolu kullanacağım.

Bilgisayar için Xbox ve DualSense kontrolcüler alınmaz. Yarı fiyatına çok daha iyi modeller var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…