PC için DualSense alınır mı?

Hocam yıllardır insanlar bununla oynuyor.

Hocam yanlış anlamayın ama iki gamepad arasındaki teknoloji farkını göreceğimiz bir cihaz üretilmedi henüz. Son yıllarda Dualsense özellikleri hariç diğer hiçbir gamepad bir başka modelden daha farklı bir işe yaramıyor. Ayrıca bu saydığınız sorunların hepsi çok fazla kullanılan gamepadlerde görülebilen sorunlar. Bunların hiçbiri Xbox için kronik bir sorun değil. Bu noktada asıl yanlış yönlendirmeyi siz yapıyorsunuz. Daha az kullanıcının kullandığı görece daha niş markaların ürünleri ile milyonlarca insanını kullandığı bir modelin zaten kıyası yapılamaz. Windows'da Xbox controller'dan daha stabil çalışan bir gamepad bulamazsınız. Bunun sebebi ise adamların kendi markası olup donanımı ona göre üretiyor olmaları. Bir ürünü sevmeyebilirsiniz, hoşunuza gitmeyebilir veya o üründe sizler sorun yaşamış olabilirsiniz. Ancak bu ürünü kullananların büyük bir çoğunluğu yıllarca sorunsuz bir şekilde kullanıyor. Ben de dahilim bu gruba. Tekrar söylemekte fayda var; alınabilecek diğer ürünler Xbox kadar entegrasyonu sorunsuz cihazlar olmayacaktır.

Şuan kahakaha atıyorum gülmekten karnım ağrıdı. İyi günler diliyorum.

Sipariş ettim bile Bilkom garantili.

Hocam kablo sorunu var şimdi evde Type c to usb var iş görür mü? Telefon için kullanmıştım.
Xbox için soruyorsanız evet görür. Hatta ben pil bitince adaptörle prize takıp bluetooth ile bağlanıp oynamaya devam bile ediyorum. Bunu kullanıyorum ben dongle olarak. TP-Link UB500, Bluetooth 5.4, (PC dizüstü bilgisayar masaüstü bilgisayar için, Windows 10/8.1/8/7 Plug & Play destekler), Nano USB Bluetooth Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…