holqerds Gelişen Katılım 5 Ekim 2025 Mesajlar 10 Beğeniler 1 5 Ekim 2025 #1 Merhaba dostlar, Pc ilk açılışta oyuna girdiğimde 5dk içinde kasıp siyah ekran oluyor düğmeye basıp restart attıktan sonra pc de hiçbir sıkıntı yaşamıyorum ama bu olay pc yi her kapatıp açtıgımda tekrar ediyor. MSI 2060 Ryzen 5 5600 B450 Tomahawk Max (MS-7C02) 32 GB RAM var Son düzenleme: 5 Ekim 2025
Merhaba dostlar, Pc ilk açılışta oyuna girdiğimde 5dk içinde kasıp siyah ekran oluyor düğmeye basıp restart attıktan sonra pc de hiçbir sıkıntı yaşamıyorum ama bu olay pc yi her kapatıp açtıgımda tekrar ediyor. MSI 2060 Ryzen 5 5600 B450 Tomahawk Max (MS-7C02) 32 GB RAM var
KS KS holqerds Gelişen Katılım 5 Ekim 2025 Mesajlar 10 Beğeniler 1 5 Ekim 2025 #11 Temiz kurulumu denemiştim ama çözüm olmamıştı bios güncellemiştim 2 ay önce Artı 0 Eksi
Talha Yiğit Yetkin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 10 Beğeniler 972 Yer Konya 5 Ekim 2025 #12 holqerds dedi: Temiz kurulumu denemiştim ama çözüm olmamıştı BIOS güncellemiştim 2 ay önce. Genişletmek için tıkla... Peki elinizde başka bir güç kaynağı ve ekran kartı var mıdır? Artı 0 Eksi
holqerds dedi: Temiz kurulumu denemiştim ama çözüm olmamıştı BIOS güncellemiştim 2 ay önce. Genişletmek için tıkla... Peki elinizde başka bir güç kaynağı ve ekran kartı var mıdır?
KS KS holqerds Gelişen Katılım 5 Ekim 2025 Mesajlar 10 Beğeniler 1 5 Ekim 2025 #13 Talha Yiğit dedi: Peki elinizde başka bir güç kaynağı ve ekran kartı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok bu zaten unlost pc idi aldığımda 2600x vardı fps sıkıntısı yaşadıgım ıcın yeni işlemci aldım ve bu pc overclock luydu. Talha Yiğit dedi: Peki elinizde başka bir güç kaynağı ve ekran kartı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Pc yi başlatırken kasadaki bazı ışıklar düşük güçte yanıp sonradan ışıklar normal haline dönüyor ve bu olurken pc de ekran gelmiyor. Son düzenleme: 5 Ekim 2025 Artı 0 Eksi
Talha Yiğit dedi: Peki elinizde başka bir güç kaynağı ve ekran kartı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok bu zaten unlost pc idi aldığımda 2600x vardı fps sıkıntısı yaşadıgım ıcın yeni işlemci aldım ve bu pc overclock luydu. Talha Yiğit dedi: Peki elinizde başka bir güç kaynağı ve ekran kartı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Pc yi başlatırken kasadaki bazı ışıklar düşük güçte yanıp sonradan ışıklar normal haline dönüyor ve bu olurken pc de ekran gelmiyor.
Talha Yiğit Yetkin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 10 Beğeniler 972 Yer Konya 6 Ekim 2025 #14 holqerds dedi: Maalesef yok bu zaten unlost PC idi aldığımda 2600X vardı FPS sıkıntısı yaşadıgım ıcın yeni işlemci aldım. Ve bu PC overclock luydu. PC'yi başlatırken kasadaki bazı ışıklar düşük güçte yanıp sonradan ışıklar normal haline dönüyor ve bu olurken PC de ekran gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağınızın marka modeli nedir? Artı 0 Eksi
holqerds dedi: Maalesef yok bu zaten unlost PC idi aldığımda 2600X vardı FPS sıkıntısı yaşadıgım ıcın yeni işlemci aldım. Ve bu PC overclock luydu. PC'yi başlatırken kasadaki bazı ışıklar düşük güçte yanıp sonradan ışıklar normal haline dönüyor ve bu olurken PC de ekran gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağınızın marka modeli nedir?
KS KS holqerds Gelişen Katılım 5 Ekim 2025 Mesajlar 10 Beğeniler 1 6 Ekim 2025 #15 Talha Yiğit dedi: Güç kaynağınızın marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... pc yi servise verdim adamlar kontrol yaptı hiç bir problem yok dedi oyuna girip test ettiler felan akımdan mı oluyor anlamadım.. Artı 0 Eksi
Talha Yiğit dedi: Güç kaynağınızın marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... pc yi servise verdim adamlar kontrol yaptı hiç bir problem yok dedi oyuna girip test ettiler felan akımdan mı oluyor anlamadım..