isaak

Uzman
Merhaba. Bugün yeni aldığım farem elime ulaştı. Büyük bir heyecanla PC'ye Dongle'ı taktım ve denemek için oturduğumda bilgisayarımın Dongle'ı algılamadığını fark ettim. Fareyi oynatınca dongle ışığı yanıyordu ama bilgisayarım okumuyordu ve hiçbir şekilde gözükmüyordu. Fareyi kablosu ile bilgisayara bağlamaya çalıştığımda sorunsuz bir şekilde bağlandı lakin dongle ile bağlayamadım. Konu hakkında yardımcı olur musunuz?

Cihaz masaüstü mü? Eğer öyleyse kasa önü bağlantı noktalarından denediysen anakartın USB noktasından yani arkadan da deneyebilir misin? Ben de öyle çözülmüştü Razer faremde.

vxe mad r

Hocam benim kablosuz farede de böyle. Sizde de olabilir belki. Önce dongle'ı takın. Sonra farenin bir pilini sök tak yapın.
Hocam fare şarjlı.

Dongle ışığı yanıyorsa okuyor ama fareniz ile uyumsuz olabilir kutuya konulan.
Bilgisayarım direkt olarak donglemi algılamıyor. Hiç bir şey takılı değilmiş gibi gözüküyor. Ama garip olan ışığı yanıyor.

Marka model paylaşabilir misin? Farenin alt kısmında dongle moduna alman gerekiyor olabilir, denedin mi?
Farenin altında sadece aç kapa tuşu var hocam.

Son düzenleme:
vxe mad r

Hocam fare şarjlı.

Bilgisayarım direkt olarak donglemi algılamıyor. Hiç bir şey takılı değilmiş gibi gözüküyor. Ama garip olan ışığı yanıyor.

Farenin altında sadece aç kapa tuşu var hocam.
Burada fareni görüyorsan dongle'ı çıkar farenin adının üzerine bas cihazı kaldır de, geri tak.
1740169807327.webp