M MehmetBey Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 773 Çözümler 4 Beğeniler 205 28 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar iyi günler. 2 3 gündür PC kilitleniyor kendine reset atıyor vs. bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2024
Arkadaşlar iyi günler. 2 3 gündür PC kilitleniyor kendine reset atıyor vs. bu sorunu nasıl çözebilirim?
Çözüm M M MehmetBey 29 Mayıs 2024 1135 dedi: Ortalama 15 dakika yapmanız yeterlidir hocam. Genişletmek için tıkla... 17 dakika oldu bir kapanma vs. yok. Arkadaşlar sorunun çözümü BIOS güncellenmiştim bir önceki güncel BIOS'u indirdim BIOS downgrade yaptım ve sorunum çözüldü.
1135 dedi: Ortalama 15 dakika yapmanız yeterlidir hocam. Genişletmek için tıkla... 17 dakika oldu bir kapanma vs. yok. Arkadaşlar sorunun çözümü BIOS güncellenmiştim bir önceki güncel BIOS'u indirdim BIOS downgrade yaptım ve sorunum çözüldü.
1 1135 Uzman Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 707 Çözümler 1 Beğeniler 456 28 Mayıs 2024 #21 MehmetBey dedi: Eski sürüm hangisiydi onu unuttum ama bir altındaki BIOS'u downgrade yaptım. Yüksek ihtimal BIOS ile sistemin uyumsuzluğu çünkü 1'i ekran kartından 2'sini RAM'den dolayı vermiş 2 parça birden bozulma ihtimali düşük. Genişletmek için tıkla... Bana da ihtimali düşük geliyor. OCCT testine tabii tutun. Böylece neticeye daha çabuk varılır. Artı 0 Eksi
MehmetBey dedi: Eski sürüm hangisiydi onu unuttum ama bir altındaki BIOS'u downgrade yaptım. Yüksek ihtimal BIOS ile sistemin uyumsuzluğu çünkü 1'i ekran kartından 2'sini RAM'den dolayı vermiş 2 parça birden bozulma ihtimali düşük. Genişletmek için tıkla... Bana da ihtimali düşük geliyor. OCCT testine tabii tutun. Böylece neticeye daha çabuk varılır.
KS KS M MehmetBey Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 773 Çözümler 4 Beğeniler 205 28 Mayıs 2024 #22 1135 dedi: Bana da ihtimali düşük geliyor. OCCT testine tabii tutun. Böylece neticeye daha çabuk varılır. Genişletmek için tıkla... Power testimi yapayım hocam OCTT ile. Peki kaç dakika yapmamı tavsiye edersiniz. Son düzenleme: 28 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
1135 dedi: Bana da ihtimali düşük geliyor. OCCT testine tabii tutun. Böylece neticeye daha çabuk varılır. Genişletmek için tıkla... Power testimi yapayım hocam OCTT ile. Peki kaç dakika yapmamı tavsiye edersiniz.
1 1135 Uzman Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 707 Çözümler 1 Beğeniler 456 28 Mayıs 2024 #23 MehmetBey dedi: Power testimi yapayım hocam OCTT ile. Peki kaç dakika yapmamı tavsiye edersiniz. Genişletmek için tıkla... Ortalama 15 dk. yapmanız yeterlidir hocam. Artı 0 Eksi
MehmetBey dedi: Power testimi yapayım hocam OCTT ile. Peki kaç dakika yapmamı tavsiye edersiniz. Genişletmek için tıkla... Ortalama 15 dk. yapmanız yeterlidir hocam.
KS KS M MehmetBey Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 773 Çözümler 4 Beğeniler 205 29 Mayıs 2024 #24 1135 dedi: Ortalama 15 dakika yapmanız yeterlidir hocam. Genişletmek için tıkla... 17 dakika oldu bir kapanma vs. yok. Arkadaşlar sorunun çözümü BIOS güncellenmiştim bir önceki güncel BIOS'u indirdim BIOS downgrade yaptım ve sorunum çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
1135 dedi: Ortalama 15 dakika yapmanız yeterlidir hocam. Genişletmek için tıkla... 17 dakika oldu bir kapanma vs. yok. Arkadaşlar sorunun çözümü BIOS güncellenmiştim bir önceki güncel BIOS'u indirdim BIOS downgrade yaptım ve sorunum çözüldü.