Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
17 dakika oldu bir kapanma vs. yok.
Arkadaşlar sorunun çözümü BIOS güncellenmiştim bir önceki güncel BIOS'u indirdim BIOS downgrade yaptım ve sorunum çözüldü.
Sistem özellikleriniz nedir? Özellikle de PSU ve ekran kartı?
Sistem özellikleriniz nedir? Özellikle de PSU ve ekran kartı?
- RTX 4060
- R5 5600
- G.Skill ripijaws v 2x8 3200 MHz
- MSI B550M Pro VDH
- FSP Hyper k 600W
- 980 Pro 1TB
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 1 defa reset attı o da bugün dün siyah ekran verdi. RAM'leri çıkartıp taktım sonra açıldı. Ondan önce mavi ekran verdi. Belli bir süre sonra veriyor 1 2 saat oynadıktan sonra.
xwa
Yetkin
Minidump paylaşabilir misiniz?mavi ekran verdi belli bir süre sonra veriyor 1 2 saat oynadıktan sonra.
Rehber: Minidump Dosyaları Nasıl Paylaşılır?
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir. Dosyaları paylaşmak için C:\Windows\Minidump dizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan...
ufuk karaca
Başarılı
OCCT ile test yapabilir misin?
Minidump paylaşabilir misiniz?
Rehber: Minidump Dosyaları Nasıl Paylaşılır?
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir. Dosyaları paylaşmak için C:\Windows\Minidump dizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan...techolay.net
Minidump dosyalarını paylaştım RAM'lerden dolayı yemişim mavi ekranı.
Yeni klasör.zip
drive.google.com
Ne testi yapayım hocam.