Krmm

Üstün
Arkadaşlar yeni yeni diziyorum her şeyi. Fotoğrafta gördüğünüz kasayı satıp yerine Lian Li'den akvaryum kasalı RGB'li bir kasa gelecek. O yüzden onu görmezden gelin. Arka tarafta kalan kabloları da gizleyeceğim. Onu da yapılacaklar listeme ekledim.

Şu an için masamın üzerine yapay bitki sipariş geçeceğim ve fikrinizi almak istedim.

Kasamın camının ön tarafına 3 adet şundan alacağım: https://www.trendyol.com/ikea/fejka...406?boutiqueId=61&merchantId=1172720&sav=true
Bir de masamın geri kalan kısmı için sizce hangi kısımlara kaçar tane daha bitki alsam güzel durur? Masam şu şekilde:

WhatsApp Image 2026-01-25 at 20.18.35.webp

Şöyle 2 tane bitki beğendim. Sizce bunları ne tarafa koymalıyım? Monitörlerin pozisyonu gördüğünüz şekilde olacak. Üst üste koymayı düşünmüyorum.

1.webp

Bir de şunu beğendim fakat üstteki 2 bitkiyle aynı uzunlukta değil. O yüzden çirkin mi durur sizce emin olamadım bunu alsam mı diye.

2.webp

• LEGO Krizantem
  • LEGO Şans Bambusu
  • LEGO Mini Orkide
  • LEGO Erik Çiçeği
Böyle aratırsan çıkar ancak fiyatları şu an genel olarak pahalı. 1.000-1.500 TL aralığında her biri. Ben yarı fiyatına aldım neredeyse.

Eğer konuda bahsettiğiniz bitkilerden alacaksanız iki tane alıp çaprazlama koyarsanız güzel durur. Masa beyaz olduğu için biraz renklendirmek iyi olur.

20260125_204632.webp

• LEGO Krizantem
  • LEGO Şans Bambusu
  • LEGO Mini Orkide
  • LEGO Erik Çiçeği
Böyle aratırsan çıkar ancak fiyatları şu an genel olarak pahalı. 1.000-1.500 TL aralığında her biri. Ben yarı fiyatına aldım neredeyse.

Eğer konuda bahsettiğiniz bitkilerden alacaksanız iki tane alıp çaprazlama koyarsanız güzel durur. Masa beyaz olduğu için biraz renklendirmek iyi olur.

Eki Görüntüle 221191

Attığınız legolara bakacağım şimdi. Biraz pahalıymış evet. Diğer alacağım şeyler de var. Onları bir sipariş geçeyim. Bütçe çıkarsa bu legoları da sipariş edebilirim. Gerçekten zevk sahibiymişsiniz hocam :D

Bitkilere gelirsek, ilk attığım fotodaki 2 adet bitkiyi sipariş geçiyorum o halde. Çaprazlama koyacağım. Diğer tekli olarak attığım bitki hakkında düşünceniz nedir hocam? Ben bu tarz konularda karar vermekte zorlanıyorum. O yüzden bu tarz estetik setup dizme konusunda sizin gibi zevk sahibi insanların fikrini almak istiyorum. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Hocam IKEA'dan attıgınız bitkilere çok önceden ben de bakmıştım, onlar ufak biraz. Güzel ama yine de, iş görür. Çok büyük saksılı şeyler kaba durur. Attığınız ilk görseldeki çim gibi bitkileri pek sevmedim de sonuncu güzel duruyor.

Aslında tamamen kendi göz zevkinize göre dizseniz daha iyi olur.