30 yıllık ömrümün 20 yılında PC kullanmış biri olarak konsol diyorum. Çünkü konsolda oyun oynamanın rahatlığını gördükten sonra PC'de oyun oynamayı asla düşünmüyorum
30 yıllık ömrümün 20 yılında PC kullanmış biri olarak konsol diyorum. Çünkü konsolda oyun oynamanın rahatlığını gördükten sonra PC'de oyun oynamayı asla düşünmüyorum
Kol bağlayınca aslında aynı işi görmüyor mu? PS3 vardı zamanında. Sırf özel oyunlar için almıştım. Sonradan baktım PC'ye de çıkmaya başladılar, sattım. Zaten güncelleri gelmezdi daha oda etken oldu. İlave olarak büyük ekran olması açısından laptopu TV'ye bağlıyorum.
Kol bağlayınca aslında aynı işi görmüyor mu? PS3 vardı zamanında. Sırf özel oyunlar için almıştım. Sonradan baktım PC'ye de çıkmaya başladılar, sattım. Zaten güncelleri gelmezdi daha oda etken oldu. İlave olarak büyük ekran olması açısından laptopu TV'ye bağlıyorum.
Muhtemelen görüyordur ama benim hiç üst düzey özelliklere sahip bir bilgisayarım olmadı. Haliyle PS5 sahibi olunca gözlerim açıldı Şu an yüksek çözünürlükte ve büyük ekranda koltuğuma uzanarak oyun oynamaktan fazlaca memnunum.
Muhtemelen görüyordur ama benim hiç üst düzey özelliklere sahip bir bilgisayarım olmadı. Haliyle PS5 sahibi olunca gözlerim açıldı şu an yüksek çözünürlükte ve büyük ekranda koltuğuma uzanarak oyun oynamaktan fazlaca memnunum.
Türkiye'de açık ara PC, özellikle PS 5 Pro parasına çok iyi sistem alınabiliyorken konsolun yüzüne bakılmaz. Nasılsa oyunlar artık PC'ye geliyor. Hem daha güçlü hem her şey için kullanabileceğin bir cihaz oluyor elinde.