Huawei güzel valla ona bir şey demiyorum da OS olarak MacOS farklı işte... Stabil. Derdin yok.
1703718485112.webp

Anladın sen :)

ASUS B550M-K Anakart.
Snowman T6 CPU Cooler.
Ryzen 5 5600G.
4 X G.Skill Kit Trident Neo 32 GB RAM. (128 GB 2666 MHz)
Gigabyte RTX 3050 Eagle.
FSP Hydro K 500 80+ Bronze 500W Güç Kaynağı.
Dark Guardian Kasa. (4XRGB Fan)
1 TB WDC NVMe SSD.
1 TB Kioxia Exceria NVMe SSD.

Hedefi: Yazılım, yapay zeka, Unity ve Blender tarzı uygulamalarda, geniş haritalarda, yüksek detaylarda çalışabilmek.

Huawei güzel valla ona bir şey demiyorum da OS olarak MacOS farklı işte... Stabil. Derdin yok.
Windows’ta da derdim yok benim şahsen. Kurcalamaman gereken yerleri kurcalamayınca yeterince stabil çalışıyor. Intel de sağ olsun her ayarı kilitleyerek yardımcı oluyor. Şu ana kadar 2 kere mavi ekran yedim 2’si de lanet olası Android emülatörü yüzünden oldu. Neyse ki Expo Go geldi de iPhone’uma kod çıktısı vermeye başladı. Kesinlikle aradaki donanımsal farka değmez :rofl: Yanımda M1’li arkadaş 256GB yere bir şeyler kurmak için savaş veriyordu resmen.

Windows’ta da derdim yok benim şahsen. Kurcalamaman gereken yerleri kurcalamayınca yeterince stabil çalışıyor. Intel de sağ olsun her ayarı kilitleyerek yardımcı oluyor. Şu ana kadar 2 kere mavi ekran yedim 2’si de lanet olası Android emülatörü yüzünden oldu. Neyse ki Expo Go geldi de iPhone’uma kod çıktısı vermeye başladı. Kesinlikle aradaki donanımsal farka değmez :rofl: Yanımda M1’li arkadaş 256GB yere bir şeyler kurmak için savaş veriyordu resmen.
Ben sistemde valla haftalık 3-5 yiyorum. Artık bıktım oyun oynamadığım sürece windows'u açmıyorum. Mac'ten çalışıyorum çalışırken de.