Normal hocam. RAM yetersiz ve dahili GPU da zira oldukça güçsüz.
Reis senin sistem nedir atabilirsen bir fotpğraf efsane olur.
Normal hocam. RAM yetersiz ve dahili GPU da zira oldukça güçsüz.
Reis senin sistem nedir atabilirsen bir fotpğraf efsane olur.
Bu sisteme sahibim, Windows 10 2019 LTSC kullanıcısıyım reis.
- Intel Core i3-2120
- Esonic H6FHL.
- Kingston ValueRAM 2x4 8 GB 1333 MHz.
- Western Digital 500 GB sabit disk.
- Galaxy NVIDIA GeForce GT 220 1 GB.
- Everest'in bir kasası
Normal hocam. RAM yetersiz ve dahili GPU da zira oldukça güçsüz. Ve tabii ki işletim sisteminiz sistemin için oldukça ağır geliyor. Windows 7'ye düşürme yapın derim. Windows 8.1'in metro temasında bile zorlanabilecek bir sisteme sahipsiniz.
SSD ile Windows 10 önerilse bile işlemci zayıf, RAM yetersiz...Onun dışında yazmayı da unutmuşum. SSD takılmadan önce ekran çözünürlüğü 1920 X 1080'di. Ekran kartı sürücüsünü sildim tekrar kurdum ama 1920 X 1080 olmadı. 1366 X768'de kaldı.
Ama SSD ile Windows 10 öneriliyor hem.
SSD ile Windows 10 önerilse bile işlemci zayıf, RAM yetersiz...
Ciddi bir durum söz konusu olabilir. Konu açın. Mahalle bilgisayarcısına mı verdiniz sisteminizi?P
Peki neden işlemci adı: E6500 yazıyorken olmuyordu'da. E6600 yazarken oluyor. İşlemci değişmedi sadece SSD takıldı.
Ciddi bir durum söz konusu olabilir. Konu açın. Mahalle bilgisayarcısına mı verdiniz sisteminizi?
İşlemci değişmedi diyorsunuz. Mahalle bilgisayarcılarının ne yapacağı belli olmuyor. CPU değişmiş olmalı.Zaten 1 yıl olacak öyle olalı bence ciddi bir durum değildir.Evet
İşlemci değişmedi diyorsunuz. Mahalle bilgisayarcılarının ne yapacağı belli olmuyor. CPU değişmiş olmalı.
İşlemini biliyorsa ve sokete uyan CPU varsa zor değil.15 yıllık bilgisayar hem neden işlemcisini değiştirmekle uğraşsın bilgisayarcı. İşlemci değiştirmek zor değil mi?