D deniz745 Uzman Katılım 30 Eylül 2025 Mesajlar 1.134 Çözümler 1 Beğeniler 650 25 Aralık 2025 #1 Hafif elde tutulabilen, en ince yerlerdeki tozları bile çıkartabilecek bir kompresör arıyorum. PC temizliği için.
Hafif elde tutulabilen, en ince yerlerdeki tozları bile çıkartabilecek bir kompresör arıyorum. PC temizliği için.
2 27294 Uzman Katılım 25 Eylül 2025 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Beğeniler 1.557 25 Aralık 2025 #2 Mini kompresör çok fazla olmaz mı dostum ya? El tipi hava üfleme cihazları olsa neyse de. Bunlar kurtarır eğer cidden isteğin öyle bir şeyse.
Mini kompresör çok fazla olmaz mı dostum ya? El tipi hava üfleme cihazları olsa neyse de. Bunlar kurtarır eğer cidden isteğin öyle bir şeyse.
KS KS D deniz745 Uzman Katılım 30 Eylül 2025 Mesajlar 1.134 Çözümler 1 Beğeniler 650 25 Aralık 2025 #3 27294 dedi: Mini kompresör çok fazla olmaz mı dostum ya? El tipi hava üfleme cihazları olsa neyse de. Bunlar kurtarır eğer cidden isteğin öyle bir şeyse. Genişletmek için tıkla... Temizlesin yeter bana, bu attığınız güzel mi?
27294 dedi: Mini kompresör çok fazla olmaz mı dostum ya? El tipi hava üfleme cihazları olsa neyse de. Bunlar kurtarır eğer cidden isteğin öyle bir şeyse. Genişletmek için tıkla... Temizlesin yeter bana, bu attığınız güzel mi?
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 25 Aralık 2025 #4 27294 dedi: Bunlar kurtarır eğer cidden isteğin öyle bir şeyse. Genişletmek için tıkla... Çakmaklık girişinden güç alıyor araba kullanımı için duruyor, evde çakmaklık girişi bulmak zor olmalı.
27294 dedi: Bunlar kurtarır eğer cidden isteğin öyle bir şeyse. Genişletmek için tıkla... Çakmaklık girişinden güç alıyor araba kullanımı için duruyor, evde çakmaklık girişi bulmak zor olmalı.
2 27294 Uzman Katılım 25 Eylül 2025 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Beğeniler 1.557 25 Aralık 2025 #5 HDDKullanıyorum dedi: Çakmaklık girişinden güç alıyor araba kullanımı için duruyor, evde çakmaklık girişi bulmak zor olmalı. Genişletmek için tıkla... Bunlar dedim o yüzden, yani mini kompresör tipleri böyle oluyor yoksa kategoriden bir sürü bakabilir. deniz745 dedi: Temizlesin yeter bana, bu attığınız güzel mi? Genişletmek için tıkla... Kompresörler güçlü aletler, ama bir adet hava üfleme cihazı ve fırçanın çözemeyeceği şeyler yok.
HDDKullanıyorum dedi: Çakmaklık girişinden güç alıyor araba kullanımı için duruyor, evde çakmaklık girişi bulmak zor olmalı. Genişletmek için tıkla... Bunlar dedim o yüzden, yani mini kompresör tipleri böyle oluyor yoksa kategoriden bir sürü bakabilir. deniz745 dedi: Temizlesin yeter bana, bu attığınız güzel mi? Genişletmek için tıkla... Kompresörler güçlü aletler, ama bir adet hava üfleme cihazı ve fırçanın çözemeyeceği şeyler yok.
2 22723 Uzman Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 1.290 Çözümler 1 Beğeniler 780 25 Aralık 2025 #6 deniz745 dedi: Hafif elde tutulabilen, en ince yerlerdeki tozları bile çıkartabilecek bir kompresör arıyorum. PC temizliği için. Genişletmek için tıkla... Fön makinesi ve bir diş fırçası veyahut bir fırça yeterli?
deniz745 dedi: Hafif elde tutulabilen, en ince yerlerdeki tozları bile çıkartabilecek bir kompresör arıyorum. PC temizliği için. Genişletmek için tıkla... Fön makinesi ve bir diş fırçası veyahut bir fırça yeterli?
2 27294 Uzman Katılım 25 Eylül 2025 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Beğeniler 1.557 25 Aralık 2025 #7 22723 dedi: Fön makinesi ve bir diş fırçası veyahut bir fırça yeterli? Genişletmek için tıkla... Arkadaş vurdu mu hortum etkisi yaratan türden bir şey istiyor sanırım, yoksa ben de hep bu ikiliyi kullanırım. Bir de çok toz varsa bir yandan süpürge makinesi tutmak gerekiyor tabii.
22723 dedi: Fön makinesi ve bir diş fırçası veyahut bir fırça yeterli? Genişletmek için tıkla... Arkadaş vurdu mu hortum etkisi yaratan türden bir şey istiyor sanırım, yoksa ben de hep bu ikiliyi kullanırım. Bir de çok toz varsa bir yandan süpürge makinesi tutmak gerekiyor tabii.