0xraptoRwave
Üstün
HP ve Dell nasıl o kategoride ve o markalarla aynı klasmanda hocam?
PC bazında aldım markaları ve zaten üstteki markalarla aynı kategoriye alamazdım.HP ve Dell nasıl o kategoride ve o markalarla aynı klasmanda hocam?
Link?
HP ve Dell ortalama firmalar. Ekleme olarak Dell daha aşağıda olmayı hak ediyor gibi.HP ve Dell nasıl o kategoride ve o markalarla aynı klasmanda hocam?
Deepcool ve Razer nasıl o klasmandalar? O firmalar en az B katmanında olmalıydılar.
Şimdi fark ettim Sonny ve Thermaltake kendi alanlarının en iyi firmalarındandır. Ayrıca Lenovo'ya, Adata'ya, HP'ye ve PNY'e aşırı fazla haksızlık yapılmıştır.Nigga! Nigga you tellin' me Monster is better than HP and Dell? No way bro no way!
Birader! Rampage ile Dell, HP, Sony ve Thermaltake nasıl aynı yerde olabiliyor? Kafayı peynir ekmekle yedin galiba.
Hocam biliyorum tabii o kadar kötü değiller benim kasam Deepcool çok iyi mesela. Monster falan bilerek ekledim.Link?
HP ve Dell ortalama firmalar. Ekleme olarak Dell daha aşağıda olmayı hak ediyor gibi.
Deepcool ve Razer nasıl o klasmandalar? O firmalar en az B katmanında olmalıydılar.
Şimdi fark ettim Sonny ve Thermaltake kendi alanlarının en iyi firmalarındandır. Ayrıca Lenovo'ya, Adata'ya, HP'ye ve PNY'e aşırı fazla haksızlık yapılmıştır.
MSI, Razer eyvallah ama diğerleri hak ediyor bence.MSI, SteelSeries, BenQ bir aşağı, Razer bir yukarı.