Sadece marka bazında baktım tabii ki modelden modele kalite değişir.

Eki Görüntüle 103507
Link?

HP ve Dell nasıl o kategoride ve o markalarla aynı klasmanda hocam?
HP ve Dell ortalama firmalar. Ekleme olarak Dell daha aşağıda olmayı hak ediyor gibi.

Sadece marka bazında baktım tabii ki modelden modele kalite değişir.

Eki Görüntüle 103507
Deepcool ve Razer nasıl o klasmandalar? O firmalar en az B katmanında olmalıydılar.

Nigga! Nigga you tellin' me Monster is better than HP and Dell? No way bro no way!

Birader! Rampage ile Dell, HP, Sony ve Thermaltake nasıl aynı yerde olabiliyor? Kafayı peynir ekmekle yedin galiba.
Şimdi fark ettim Sonny ve Thermaltake kendi alanlarının en iyi firmalarındandır. Ayrıca Lenovo'ya, Adata'ya, HP'ye ve PNY'e aşırı fazla haksızlık yapılmıştır.

Son düzenleme:
Link?

HP ve Dell ortalama firmalar. Ekleme olarak Dell daha aşağıda olmayı hak ediyor gibi.

Deepcool ve Razer nasıl o klasmandalar? O firmalar en az B katmanında olmalıydılar.

Şimdi fark ettim Sonny ve Thermaltake kendi alanlarının en iyi firmalarındandır. Ayrıca Lenovo'ya, Adata'ya, HP'ye ve PNY'e aşırı fazla haksızlık yapılmıştır.
Hocam biliyorum tabii o kadar kötü değiller benim kasam Deepcool çok iyi mesela. Monster falan bilerek ekledim.

Ben listem bu şekilde:

my-image(2).webp

Listedeki markalar birbiriyle alakasız ne kadar saçma bir ortam. Nvidia ile Corsair ne alaka mesela? Birisi Ekran kartı geliştiricisi diğeri bilgisayar çevresel donanım ve birkaç PC donanımında var. Viewsonic ne alaka mesela? Viewsonic var AOC yok mesela. Corsair var NZXT yok.

Zaten kıyaslamaya hiç girmeyeyim başkaları girmiş Lenovo E tier ; HP ve Dell F tier. Alakaya bam güm gideceğim. Bu firmaların ana odağı Laptop olduğu gibi Laptop piyasasındaki yüzdeye bakarsan E ve F hak etmiyor bile. Kendine göre yaparsın tamam da kaçını kullandın?

Listenin kıyaslaması bile bir acayip.

Bildiklerimden yola cikacagim. Simdiki hali... Iliginc.

Prime Intel olsa top tier olurdu ama bu haliyle kesinlikle Apple'la ayni seviyede diyemeyiz. Ozellikle 14.nesil palyacolugundan sonra. B'ye dusur sen onu.

Apple asiri pahali olsa da kimse kalitesini elestiremez. Sen onu top tier yap.

Gigabyte deneyimlerimden sonra ASUS'la yan yana istemem. Asagi indir.

Acer kesinlikle Lenovo'dan iyi degil. Lenovo'yu A yap, Aceri'i de bir tik yukselt.

Dell'i D seviyeye cikart.