Dostum forumlarda her gün gördüğümüz "kendi kullandığı ürünü ilahlaştırma" halindesin şu an. Sen kullan sana laf söyleyen yok zaten. Umarım sorunsuz da kullanırsın. Ama yeni alacak birine önermiyoruz çünkü aynı fiyattaki ürünlerden daha kötü.DualSense kalite olarak kötü aynen kardeşim doğru söylüyorsun.Hiç kullanmadığınız için böyle yorum yapıyorsunuz.
Detaylar
Kim cevapladı?Dostum forumlarda her gün gördüğümüz "kendi kullandığı ürünü ilahlaştırma" halindesin şu an. Sen kullan sana laf söyleyen yok zaten. Umarım sorunsuz da kullanırsın. Ama yeni alacak birine önermiyoruz çünkü aynı fiyattaki ürünlerden daha kötü.
Alakası yok, isteyen kullanıcı zaten almak isterse alır. Ben kullandığım için söylüyorum. Ben konu sahibinin gırtlağını sıkıp sonuç olarak bunu alacaksın demiyorum. DualSense kullanan bilir zaten. Hiç kullanmayan arkadaşlar kağıt üstünde okuyup kalitesiz demesi beni sinirlendiriyor. Biz boşuna mı PS5'lere 25.000 TL para verdik? O yüzden zorlama yok isteyen istediğini alır. Son kullanıcı yorumu her zaman önemli.
Ethem Efe
Üstün
DualSense kalite olarak kötü aynen kardeşim doğru söylüyorsun.hiç kullanmadığınız için böyle yorum yapıyorsunuz.
Evet kötü? 4.000 TL vereceğim kolda hall effect veya tmr olmayacak ha? Arkadaşlar marka kafasından çıkın artık.
Dostum PS5 kullanacaksan zaten Dualsense alırsın. O başka bir konu. Adam PC için alacak.
1500 liralık kolda bile olan Hall Effect'in olmadığı bir Gamepad'i öneriyorsun. Önerebilirsin sorun yok ama başkaları sana kötü dediği zaman "kullanmadığınız için bilemezsiniz" tarzı şeyler söyleyemezsin. Bir gün "Gamepad'imde Drift var" diye konu açmazsın umarım.Ben kullandığım için söylüyorum. Ben konu sahibinin gırtlağını sıkıp sonuç olarak bunu alacaksın demiyorum.
Dostum PS5 kullanacaksan zaten DualSense alırsın. O başka bir konu. Adam PC için alacak.
1500 liralık kolda bile olan Hall Effect'in olmadığı bir Gamepad'i öneriyorsun. Önerebilirsin sorun yok ama başkaları sana kötü dediği zaman "kullanmadığınız için bilemezsiniz" tarzı şeyler söyleyemezsin. Bir gün "Gamepad'imde Drift var" diye konu açmazsın umarım.
Ben zaten böyle bir konu açmam merak etmeyin. Tanıdığım konsolcu tamirci arkadaşım var bir sorun olduğu zaman ona götürüyorum ilgileniyor sağ olsun. Çok şükür bir problem yaşamadım. Bu saatten sonra da yaşamayız.
Ethem Efe
Üstün
Dostum PS5 kullanacaksan zaten DualSense alırsın. O başka bir konu. Adam PC için alacak.
1500 liralık kolda bile olan hall Effect'in olmadığı bir Gamepad'i öneriyorsun. Önerebilirsin sorun yok ama başkaları sana kötü dediği zaman "kullanmadığınız için bilemezsiniz" tarzı şeyler söyleyemezsin. Bir gün "gamepad'imde drift var" diye konu açmazsın umarım.
Tartışmaya gerek yok açıkçası, bu arada lisanslı kollar var artık PlayStation için. Genelde aynı fiyat bandında oluyor ve tmr, hall effect ve daha birçok özellik bulunduruyor.
Spartan
Başarılı
Kısa özet geçiyorum. Bu sadece hall effect mevzusu değil.
1. Dualsens'de hala oyun uyumluluk problemi olabiliyor. Sende olmaz başkasına öyle bi denk geliyo ki çözene kadar adam oyunu oynamaktan vazgeçiyor.
2. Evet kalite olarak aynı fiyatındaki diğer ürünlerden daha dandik. Dualsens uzun süre kullananlar bilir ki bir süre sonra üründe gıcırtı ve esneme vb sorunlar ortaya çıkıyor. Bu kullanıma göre değişir ama ürünün yapısı çok fazla teknoloji barındırdığı için haliyle daha hassas.
Sarı siteye bak tonla arızalı DS ve Xbox 9. nesil ürünleri var.
3. Oyun desteği. Rekabetçi oyun oynuyosan vs dualsens ihtiyacını karşılamıyor. Aynı fiyata alacağın 3rd parti gamepad hem hikayeli hem de rekabetçi her türlü oyunda işini görürken. PC'ye alacağın dualsens 3-5 Playstation oyunu hariç kendi özelliklerini kullanamadığın için resmen haptic feedback vs gibi şeylere boşa 4500TL vermiş oluyorsun.
Ya Dualsens fiyatına daha kaliteli 3. parti her ihtiyacını karşılayacak ve uzun süre gidecek Xbox düzenli bir kol tercih edin PC için. Ya da 1900-2000TL'ye çok bişi beklemiyorum işimi görsün uyumluluk ve gecikme problemi çıkarmasın aşırı performans beklenlentim yok bana rahat rahat oyunumu oynatsın kolu al.
1. Dualsens'de hala oyun uyumluluk problemi olabiliyor. Sende olmaz başkasına öyle bi denk geliyo ki çözene kadar adam oyunu oynamaktan vazgeçiyor.
2. Evet kalite olarak aynı fiyatındaki diğer ürünlerden daha dandik. Dualsens uzun süre kullananlar bilir ki bir süre sonra üründe gıcırtı ve esneme vb sorunlar ortaya çıkıyor. Bu kullanıma göre değişir ama ürünün yapısı çok fazla teknoloji barındırdığı için haliyle daha hassas.
Sarı siteye bak tonla arızalı DS ve Xbox 9. nesil ürünleri var.
3. Oyun desteği. Rekabetçi oyun oynuyosan vs dualsens ihtiyacını karşılamıyor. Aynı fiyata alacağın 3rd parti gamepad hem hikayeli hem de rekabetçi her türlü oyunda işini görürken. PC'ye alacağın dualsens 3-5 Playstation oyunu hariç kendi özelliklerini kullanamadığın için resmen haptic feedback vs gibi şeylere boşa 4500TL vermiş oluyorsun.
Ya Dualsens fiyatına daha kaliteli 3. parti her ihtiyacını karşılayacak ve uzun süre gidecek Xbox düzenli bir kol tercih edin PC için. Ya da 1900-2000TL'ye çok bişi beklemiyorum işimi görsün uyumluluk ve gecikme problemi çıkarmasın aşırı performans beklenlentim yok bana rahat rahat oyunumu oynatsın kolu al.
Kogar
Çalışkan
Bütçem 4000-4500 TL civarı, gamepadlerin çok ayrıntılı özelliklerini de anlamıyorum. O yüzden uzun vadede iyi bir şekilde oynatacak kol istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Buna bakabilirsiniz hocam.Bütçem 4000-4500 TL civarı, gamepadlerin çok ayrıntılı özelliklerini de anlamıyorum. O yüzden uzun vadede iyi bir şekilde oynatacak kol istiyorum.
Spartan
Başarılı
Bu 3200TLBütçem 4000-4500 TL civarı, gamepadlerin çok ayrıntılı özelliklerini de anlamıyorum. O yüzden uzun vadede iyi bir şekilde oynatacak kol istiyorum.
Gamesir Cyclone 2 Hall Effect Kablosuz Oyun Kolu
Gamesir Cyclone 2 Hall Effect Kablosuz Oyun Kolu özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!
meyergaming.com
4000TL'ye Cyclone 2 daha mantıklı. İlk attığımda videodaki kodla 3200TL oluyor. İkiside tercih edilir.