Kalite olarak kötü diyen arkadaşlar olmuş DualSense güldürmeyin, tek eksiği bilgisayarda tüm özellikleri kullanamıyorsun bu yüzden kalite kötü mü oluyor? Zaten bu kol bilgisayar için tasarlanmamış. Kesin drift problemi olacak diye bir şey yok 3 yıldır kullanıyorum PS5 hala drift problem yaşamadım.

Kalite olarak kötü diyen arkadaşlar olmuş DualSense güldürmeyin, tek eksiği bilgisayarda tüm özellikleri kullanamıyorsun bu yüzden kalite kötü mü oluyor? Zaten bu kol bilgisayar için tasarlanmamış. Kesin drift problemi olacak diye bir şey yok 3 yıldır kullanıyorum PS5 hala drift problem yaşamadım.

Ben onu demeye çalışıyorum anlatmaya çalışıyorum ama insanlara haliyle dert anlatmak çok zor. Bazı özellikleri kullanamıyorsun orası öyle sonuç olarak 3-5 oyun içinde bu özelliklerin olması şart değil yani. Al oyna. Kalitesiz diyen insanlara kahkaha atıyorum sadece.

Kısa özet geçiyorum. Bu sadece hall effect mevzusu değil.
1. Dualsens'de hala oyun uyumluluk problemi olabiliyor. Sende olmaz başkasına öyle bi denk geliyo ki çözene kadar adam oyunu oynamaktan vazgeçiyor.
2. Evet kalite olarak aynı fiyatındaki diğer ürünlerden daha dandik. Dualsens uzun süre kullananlar bilir ki bir süre sonra üründe gıcırtı ve esneme vb sorunlar ortaya çıkıyor. Bu kullanıma göre değişir ama ürünün yapısı çok fazla teknoloji barındırdığı için haliyle daha hassas.
Sarı siteye bak tonla arızalı DS ve Xbox 9. nesil ürünleri var.
3. Oyun desteği. Rekabetçi oyun oynuyosan vs dualsens ihtiyacını karşılamıyor. Aynı fiyata alacağın 3rd parti gamepad hem hikayeli hem de rekabetçi her türlü oyunda işini görürken. PC'ye alacağın dualsens 3-5 Playstation oyunu hariç kendi özelliklerini kullanamadığın için resmen haptic feedback vs gibi şeylere boşa 4500TL vermiş oluyorsun.

Ya Dualsens fiyatına daha kaliteli 3. parti her ihtiyacını karşılayacak ve uzun süre gidecek Xbox düzenli bir kol tercih edin PC için. Ya da 1900-2000TL'ye çok bişi beklemiyorum işimi görsün uyumluluk ve gecikme problemi çıkarmasın aşırı performans beklenlentim yok bana rahat rahat oyunumu oynatsın kolu al.
Öneriniz için teşekkürler, dediğiniz 2000 civarı fiyatlara Monser Pusat gamepad gördüm, O kol hakkında bilginiz var mı?

Bu 3200TL

4000TL'ye Cyclone 2 daha mantıklı. İlk attığımda videodaki kodla 3200TL oluyor. İkiside tercih edilir.

Önerileriniz için teşekkürler hocam, inceleme videolarını izleyeceğim

Bende 2. yıl sonunda oldu. Ne zaman olacağı belli olmuyor. Çok agresif kullanan adam 6 ayda da stick drift ile karşılaşabilir. 4500TL veriyosun. Özelliklerini tam kullanamıyosun hatta fiyatındaki PC için tasarlanan kollara nazaran tonla eksik özellik barındırıyor. Kalitesi desen daha geride. Şarj süresi desen en dandik 2000TL kol bile 15 saat götürürken Dualsens anca 8-10 saat gidiyor.

Xbox 9. nesil ve Dualsens ürünlerini biz sadece şu zaman öneriyoruz. Hem konsol hem de PC sahibisin ve tek 1 tane gamepad ile 2 üründe de kullanmak istiyosun. Ozaman elinde hangi konsol varsa onun gamepadini alabilirsin 2 cihazda da kullanmak için. Yoksa sadece PC için boşa masraf.

Öneriniz için teşekkürler, dediğiniz 2000 civarı fiyatlara Monser Pusat gamepad gördüm, O kol hakkında bilginiz var mı?

Önerileriniz için teşekkürler hocam, inceleme videolarını izleyeceğim
Monster pusat'a yaklaşma hocam. ZD Classic Legend alabilirsin.

Bende 2. yıl sonunda oldu. Ne zaman olacağı belli olmuyor. Çok agresif kullanan adam 6 ayda da stick drift ile karşılaşabilir. 4500TL veriyosun. Özelliklerini tam kullanamıyosun hatta fiyatındaki PC için tasarlanan kollara nazaran tonla eksik özellik barındırıyor. Kalitesi desen daha geride. Şarj süresi desen en dandik 2000TL kol bile 15 saat götürürken Dualsens anca 8-10 saat gidiyor.

Xbox 9. nesil ve Dualsens ürünlerini biz sadece şu zaman öneriyoruz. Hem konsol hem de PC sahibisin ve tek 1 tane gamepad ile 2 üründe de kullanmak istiyosun. Ozaman elinde hangi konsol varsa onun gamepadini alabilirsin 2 cihazda da kullanmak için. Yoksa sadece PC için boşa masraf.

Bakacağım hocam teşekkürler

Ben onu demeye çalışıyorum anlatmaya çalışıyorum ama insanlara haliyle dert anlatmak çok zor. Bazı özellikleri kullanamıyorsun orası öyle sonuç olarak 3-5 oyun içinde bu özelliklerin olması şart değil yani. Al oyna. Kalitesiz diyen insanlara kahkaha atıyorum sadece.

Ben kalitesinden bahsetmişim eleman haha atmış, bilgisayar oyunculuğu için daha iyi seçenekler var zaten.

Bende 2. yıl sonunda oldu. Ne zaman olacağı belli olmuyor. Çok agresif kullanan adam 6 ayda da stick drift ile karşılaşabilir. 4500TL veriyorsun. Özelliklerini tam kullanamıyosun hatta fiyatındaki PC için tasarlanan kollara nazaran tonla eksik özellik barındırıyor. Kalitesi desen daha geride. Şarj süresi desen en dandik 2000TL kol bile 15 saat götürürken DualSense anca 8-10 saat gidiyor.

Xbox 9. nesil ve DualSense ürünlerini biz sadece şu zaman öneriyoruz. Hem konsol hem de PC sahibisin ve tek 1 tane gamepad ile 2 üründe de kullanmak istiyosun. O zaman elinde hangi konsol varsa onun gamepadini alabilirsin 2 cihazda da kullanmak için. Yoksa sadece PC için boşa masraf.

Monster Pusat'a yaklaşma hocam. Zd classic Legend alabilirsin.

Ben zaten bilgisayar oyunculuğu için önermedim, zaten inkar etmedim drift problem olmuyor diye tabii ki oynanışa göre değişir belki de ben çok PS5 oynamadığım için bozulmadı. Zaten savunmaya gerek de yok babalarımızın şirketi değil.

Destekli oyunlarda kullanıyorsun pc de

Tekrardan merhabalar hocam, daha yüksek fiyatlar vermek yerine PC'de bunların daha uygun olduğunu düşündüm. Ama ikisinin arasında kalkdım önceliği FIFA oyununa verecek olursak hangisini almam daha iyi olur? ZD'nin fiyatı Tactical Combat'tan 400TL daha fazlaymış ayrıca.

Tekrardan merhabalar hocam, daha yüksek fiyatlar vermek yerine PC'de bunların daha uygun olduğunu düşündüm. Ama ikisinin arasında kalkdım önceliği FIFA oyununa verecek olursak hangisini almam daha iyi olur? ZD'nin fiyatı Tactical Combat'tan 400TL daha fazlaymış ayrıca.
Sadece FIFA oynayacaksanız alın gitsin.