Çözüldü PC Windows kurulumunda takılıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RüzgarRe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 221
  • Etiketler Etiketler
    windows
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RüzgarRe

Uzman
Başlıktan da anlaşıldığı gibi PC'me Windows kuramıyorum. Normalde Windows 11 kullanırdım. Birkaç gün önce bir heves Windows 10'a geçeyim zaten geri dönerim dedim ama Windows 10 kurulum halindeyken %2'de hata veriyordu. Windows'un kendi programı ile yapmıştım (normalde Rufus kullanırım) ama o program galiba ASUS anakartlarda sıkıntı çıkartıyormuş. Sonra 2 farklı defa Windows 10 ve 11 kurma ( %24 ve %34 de takıldı) girişimim oldu. En son eski PC'iy yeniden açıp flash hazırladım. Windows 11 kuruyordum tam oh çekmiştim ki o da %34'te takıldı.

PC FreeDOS kaldı. Win de kuramıyorum kafayı yiyeceğim, hata var deyip duruyor. Şu an tek denemediğim flash değiştirmek ve RAM takıp çıkartmak kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Flash bellek ya da SSD sorunu gibi geldi bana. Önce belleği değiştirin, olmazsa başka SSD ile deneyin.
Cevaplarınız için çok teşekkürler, sadece birkaç kişi yaptığını ve işe yaradığını söylemiş, ben de merak ettim. Denemeye çalışacağım.

Farklı bir USB belleğe MediaCreationTool ile yazdırdım ve sorun çözüldü, yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…