Detaylar
Kim cevapladı?Yazılım ve marka olarak Cyclon'e 2, teknik olarak G80 TS.
Neden yazılım olarak Cyclon'e 2, neden teknik olarak G80 TS? Benim durumumda hangisini alırdınız siz olsanız? Ayrıca Cyclon'e 2 D-pad'i dövüş oyunlarına uygun değil diye duydum.
Son düzenleyen: Moderatör:
AdvocateD
Becerikli
Sizin beklentilerinizi bu gamepad karşılar. Gerek yok 4k bandında bir şey almaya. Gamepad'lere bu kadar para verilmesine karşıyım açıkçası. Hepsi aynı işi yapıyor.Neden yazılım olarak Cyclon'e 2, neden teknik olarak G80 TS? Benim durumumda hangisini alırdınız siz olsanız? Ayrıca Cyclon'e 2 D-pad'i dövüş oyunlarına uygun değil diye duydum.
Ethem Efe
Üstün
Cyclone 2 müşteri hizmeti ve yazılım olarak daha iyi bir gamepad.Bilgisayarda hikayeli oyunlar ve offline oyunlar için (FPS oyunları için değil) GameSir Cyclone 2 mi yoksa Thunderobot G80 TS mi almalıyım? Veya 4K bütçede başka öneriniz var mı? Nedeniyle açıklarsanız sevinirim.
@Ethem Efe, yurt dışı yasağı oldukça müşteri hizmetleri Türkiye'de pek işe yaramayacak. Bir sorun olunca yeni ürün gönderimi yapıyordu en son Gamesir. Bunda da ilk cümleme dönüyor mevzu.
Ethem Efe
Üstün
@Ethem Efe, yurt dışı yasağı oldukça müşteri hizmetleri Türkiye'de pek işe yaramayacak. Bir sorun olunca yeni ürün gönderimi yapıyordu en son GameSir. Bunda da ilk cümleme dönüyor mevzu.
Müşteri hizmeti genel olarak iyi demek istiyorum. Discord sunucusu örnek veriyorum. Günün her saati yardımcı olan ve çözüm sunan onlarca yetkili var.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347