ElonXMusk 59

Üstün
Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık ve ABD
Selamlar, sabah olan virüs olayından sonra PC'yi sıfırladım. Bitdefender + HitmanPro ile taradım. Hiçbir şey çıkmadı fakat ben hala Firefox içinde, hatta Firefox kurdum, Google'ı bırakıp Firefox içinde izlendiğimi düşünüyorum; şifremi giremiyorum. Bu şüphemi bitirmek için tarayıcı içinde izlenip izlenmediğimi nasıl anlarım?

Paranoyaklık hakkında terapi alabilirsiniz. Format atmışsın, iki ayrı antivirüs ile taratmışsın hiçbir şey çıkmamış, Firefox içinde izlendiğini düşünüyorsun. Soruna yanıt olmuştur umarım.

İşletim sistemini silip yenisini kurduktan sonra (format) kolay kolay bir şey olacağını zannetmiyorum çünkü virüslerin çoğu işletim sistemine bağlı çalışıyor. Evde ki ikinci bilgisayarda virüslü HDD'den fotoğrafları alırken şuan ki kurulu Windows üzerinden aldım, herhangi bir program çalıştırmadığım için şuan aynı Windows devam ediyor sorunsuz.

Ben paranoyak değilim, sadece korkuyorum.
Korkulacak bir sorun yok sıfır kurulum yaptıysan. Eski şifrelerini vs. değiştirmeyi unutma.

İşletim sistemini silip yenisini kuruduktan sonra (format) kolay kolay bir şey olacağını zannetmiyorum çünkü virüslerin çoğu işletim sistemine bağlı çalışıyor. Evde ki ikinci bilgisayarda virüslü HDD'den fotoğrafları alırken şuan ki kurulu Windows üzerinden aldım, herhangi bir program çalıştırmadığım için şuan aynı Windows devam ediyor sorunsuz.

Korkulacak bir sorun yok sıfır kurulum yaptıysan. Eski şifrelerini vs. değiştirmeyi unutma.
Format atmadım, sıfırladım direkt. Şifreleri falan arkada değişiyorum.

İzlenip izlenmediğini bilmiyoruz ama bunlar için kafa yormaya gereği yok format attın bitti fazlası gereksiz.
Bilmiyorum hocam ya. :(

Son düzenleyen: Moderatör: