Maalesef. Aynı sorunun Gran Turismo'lu modelini ben de çok sordum. PC ye gelebilme ihtimali haberleriyle heyecanlandım. Ama olmadı hocam. Günün sonunda o cihazı aldırdılar bana :D

İlk kasayı ikinci el alıp avucunuzun kaşıntısını giderebilirsiniz aslında. Sırf GTA için tertemiz cihazını satıp Pro'ya geçenler oldu. Temizini bulma ihtimaliniz yüksek diye düşünüyorum.

Sırf bu oyunu oynamak için PS5 almak istemiyorum. PC'de nasıl oynayabilirim?

Hocam ben Xbox Ultimate alıp VPN açarak Xbox Cloud üzerinden oynayabiliyordum. Sonrasında zam gelince tekrar üyelik almadım. Xbox Cloud paketi olan üyelik alırsanız ülkemizde Xbox Cloud olmadığı için VPN ile oynayabiliyorsunuz. Hatta sırf clouda özel eklentiler falan vardı. YouTube'da videoları vardı hocam. Benim çok iyi bir internetim olmamasına rağmen keyif alarak oynuyordum.

Emülatör ile oynayabilirsiniz fakat çok güçlü bir donanıma sahip olmanız gerek. UFC 4 olsa bozmaz sizi umarım 😇

Maalesef. Aynı sorunun Gran Turismo'lu modelini ben de çok sordum. PC'ye gelebilme ihtimali haberleriyle heyecanlandım. Ama olmadı hocam. Günün sonunda o cihazı aldırdılar bana :D

İlk kasayı ikinci el alıp avucunuzun kaşıntısını giderebilirsiniz aslında. Sırf GTA için tertemiz cihazını satıp Pro'ya geçenler oldu. Temizini bulma ihtimaliniz yüksek diye düşünüyorum.

GT'den çok daha iyi çok fazla oyun var neden GT'ye takıldınız ki? :D

Hocam ben Xbox Ultimate alıp VPN açarak Xbox Cloud üzerinden oynayabiliyordum. Sonrasında zam gelince tekrar üyelik almadım. Xbox Cloud paketi olan üyelik alırsanız ülkemizde Xbox Cloud olmadığı için VPN ile oynayabiliyorsunuz. Hatta sırf clouda özel eklentiler falan vardı. YouTube'da videoları vardı hocam. Benim çok iyi bir internetim olmamasına rağmen keyif alarak oynuyordum.
Sağ olasın, bunu bir deneyeyim bakalım.

Emülatör ile oynayabilirsiniz fakat çok güçlü bir donanıma sahip olmanız gerek. UFC 4 olsa bozmaz sizi umarım 😇

Sağ olasın. Aslında UFC 4 de oynarım. RTX 4070 Ti i7 14K var. 60 FPS oynatır mı ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
UFC 5, PS5/XBS oyunu oldugu icin emulatorle PC'de oynama isi yas su anlik. UFC 4 icin de aynisi gecerli acikcasi. shadPS4 hala her oyun ile mukemmel uyum gosteremiyor (cok yeni bir emulator zaten) ve UFC 4 icin de ''Ingame'' demisler. ''Ingame'' durumu, oyun aciliyor ancak kucuk veya buyuk sorunlari var demek yani.

1772965944677.webp

Birkac yeni fixi cikmis ancak performans hala iyi degil ve problemlerini kokten cozmuyorsunuz, sadece ''workaround'' yapiyorsunuz.

Mesela boyle bir video var ancak aciklamada videoyu yapan kisinin yazdigi sey onemli.

1772966486623.webp

Denemedigim icin bilmiyorum ancak vertex explosions kapatmak muhtemelen dovuslerde cikan ter, kan vs. gibi efektlerin gozukmemesine sebep olur. Oyunun nispeten duzgun calisabilmesi icin de gordugum kadariyla bayagi bir uyumluluk ayari aciyorsunuz, bu ideal bir oynama yolu degil.

Oyunu fiziksel bir makine ile oynamak istiyorsaniz, ilk kasa Xbox One'larin cok da pahali olmamasi lazim. NHL 24, UFC 4 vs. gibi EA pasanin PC'ye portlamadigi spor oyunlarini oynamak icin dusunebilirsiniz.