Kaşıklı ablanın sitesinde Zelda BOTW ve TOTK var. Emülatör ile beraber sanırım yükleniyor. Oynayan var mı? Türkçe yaması var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?CliqueDOS
Uzman
- Makaleler
- 1
Türkçe yama görmedim, oyunu bir ara oynadım. Nintendo tuş dizilimini biliyorsanız sıkıntı olmadan oynarsınız, aksi halde kafanız muhtemelen alışana kadar karışacak. i5 9300H ve GTX1650 bir laptop ile oynadığımı da belirteyim.
mete01
Üstün
Hocam RTX 5060 ekran kartıyla botw oynuyorum şu an. Cemu ile oynatıyor görüntü kalitesi gayet iyi. 4K 30FPS takılı kaldı. Ayarlardan FPS kilidini açmak gerekiyormuş ama uğraşmadım. Türkçe yaması gayet iyi çalışıyor. Oyuna girmeden kullandığınız oyun konsolu mutlaka gösterin. Xbox 9. nesil gamepad kullanmama rağmen algılamadı. Tuş dizilimleri değiştirilebiliyor. Oyunda da efektif bir şekilde oynayabiliyor.
Hocam kaşıkçı abladan mı indirdiniz? Türkçe yaması nerede acaba?Hocam RTX 5060 ekran kartıyla botw oynuyorum şu an. Cemu ile oynatıyor görüntü kalitesi gayet iyi. 4K 30FPS takılı kaldı. Ayarlardan FPS kilidini açmak gerekiyormuş ama uğraşmadım. Türkçe yaması gayet iyi çalışıyor. Oyuna girmeden kullandığınız oyun konsolu mutlaka gösterin. Xbox 9. nesil gamepad kullanmama rağmen algılamadı. Tuş dizilimleri değiştirilebiliyor. Oyunda da efektif bir şekilde oynayabiliyor.
mete01
Üstün
Hocam kaşıkçı abladan mı indirdiniz? Türkçe yaması nerede acaba?
Hocam kaşıkçı abladan indirdim.
Bu çeviriyi kullandım.
Teşekkürler hocam. Bildiğimiz normal oyun gibi indirmekten başka bir şey yapmıyoruz değil mi? Emülatör için falan.Hocam kaşıkçı abladan indirdim.
Bu çeviriyi kullandım.
mete01
Üstün
Teşekkürler hocam. Bildiğimiz normal oyun gibi indirmekten başka bir şey yapmıyoruz değil mi? Emülatör için falan.
Yok yok. Düz indirip oynuyorsun.
Teşekkürler hocam. İndiriyorum şu an. Yapamadığım bir şey olursa sorarım.
Maotun
Becerikli
Hocam kaşıkçı abladan indirdim.
Bu çeviriyi kullandım.
Bu kaşıkçı abla site mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
mete01
Üstün
Hayır. Bu çeviri sitesi.