Detaylar
Kim cevapladı?mete01
Üstün
@mete01, hocam left shoulder yapamıyorum.
Eki Görüntüle 230520
Bir de üstte Xbox 360 Controller yazıyor görselde ama benimkinde Gamepad'i görmüyor. Nasıl yapılıyor acaba?
Hocam Xbox 360 yerine Xinput yapmayı dener misin?
Hocam üstteki görsel çeviri ekibinin kurulum görseli. Benimki aşağıda;
mete01
Üstün
Buradan tek tek tuşları yerleştirin hocam. Sonra oyunda deneyin. Öyle çalışması lazım.Hocam üstteki görsel çeviri ekibinin kurulum görseli. Benimki aşağıda;
Eki Görüntüle 230524
Hocam yerleştirin derken? Mesela kurulum görüntüsünde left shoulder diyor ama o tuşu bulamadım.Buradan tek tek tuşları yerleştirin hocam. Sonra oyunda deneyin. Öyle çalışması lazım.
@mete01, Hocam oyun Türkçe şu an. Fakat göstergeler ters ya. Yanlış mı ayarladım acaba. B yazan komut için A'ya basmam lazım mesela.
Son düzenleme:
mete01
Üstün
Hocam orada tek tek tuşları gösterince sisteme oluyor. Birazdan pcyi açınca fotoğrafını eklerim.Hocam yerleştirin derken? Mesela kurulum görüntüsünde left shoulder diyor ama o tuşu bulamadım.
@mete01, Hocam oyun Türkçe şu an. Fakat göstergeler ters ya. Yanlış mı ayarladım acaba. B yazan komut için A'ya basmam lazım mesela.
aegean
Yetkin
Direk emülatör indirseniz Citron, Eden gibi sonra romları indirirseniz daha stabil performans alırsınız. TOTK için otomatik modlayan optimizerlar da var. BOW'da zaten 60 FPS mod yetiyor. TOTK birkaç mod istiyor ama optimizer hallediyor hepsini. Ben de yıllarca oynadım Switch oyunlarını öyle. Sırf oyunlara bayıldığım için ve artık 60 FPS daha iyi bir şekilde de Switch 2 sayesinde oynanabildikleri için durumum olunca Switch 2 aldım, sonra oyunları aldım. Youtube'da ve forumlarda rehberleri var nasıl yüklendikleri ile ilgili. Genelde Yuzu'ya göre anlatıyorlar ama aslında aynı programın güncellenmiş hali Citron ve Eden'de.
Yükleyip oynadım hocam. 15 dakika falan. Hiç benlik değilmiş sildim sonra.