Akif Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.971 Çözümler 8 Beğeniler 2.384 4 Mayıs 2025 #1 Selamlar. Evde değilken PC'mi GeForce Now gibi kullanıp kendi ağıma ve PC'me bağlanıp oyun oynamak istiyorum. Bunun için ne önerirsiniz?
Selamlar. Evde değilken PC'mi GeForce Now gibi kullanıp kendi ağıma ve PC'me bağlanıp oyun oynamak istiyorum. Bunun için ne önerirsiniz?
İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 4 Mayıs 2025 #2 Steam Remote Play vardı sanırım. Dediğin gibi kullanabilmen lazım.
kerem5814502 Başarılı Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 51 Beğeniler 10 4 Mayıs 2025 #3 GitHub - LizardByte/Sunshine: Self-hosted game stream host for Moonlight. Self-hosted game stream host for Moonlight. Contribute to LizardByte/Sunshine development by creating an account on GitHub. github.com Hocam bunu kuruyorsunuz. Sonra Port açıyorsunuz yada tailscale zerotier türevleride olur.
GitHub - LizardByte/Sunshine: Self-hosted game stream host for Moonlight. Self-hosted game stream host for Moonlight. Contribute to LizardByte/Sunshine development by creating an account on GitHub. github.com Hocam bunu kuruyorsunuz. Sonra Port açıyorsunuz yada tailscale zerotier türevleride olur.
Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 5 Mayıs 2025 #4 İtachi Uchiha dedi: Steam Remote Play vardı sanırım. Dediğin gibi kullanabilmen lazım. Genişletmek için tıkla... Bir kez denemiştim. GeForce Now gibi stabil bir deneyim sunmuyor. (GeForce Now kullanmadım)
İtachi Uchiha dedi: Steam Remote Play vardı sanırım. Dediğin gibi kullanabilmen lazım. Genişletmek için tıkla... Bir kez denemiştim. GeForce Now gibi stabil bir deneyim sunmuyor. (GeForce Now kullanmadım)