pawEn

Üstün
Yer
Plant Dingolfing, Almanya
Bu sistem hâlâ duruyor. Kule tipi soğutucu, dahili grafik kartı olan işlemci, daha yüksek hızlı RAM ve daha iyi anakart var içinde.
Ve ekran kartının 1.305 TL geri ödemesi var.

Bu sistem hâlâ duruyor. Kule tipi soğutucu, dahili grafik kartı olan işlemci, daha yüksek hızlı RAM ve daha iyi anakart var içinde.
Hala nasıl stoğu duruyor yahu bunun? Ben bitti diye hatırlıyorum. Videosu da çekildi diye hatırlıyorum. Hani reklamı mı yapılmadı falan diyeceğim de yok arkadaş bu çok daha mantıklı.

Hala nasıl stoku duruyor yahu bunun? Ben bitti diye hatırlıyorum. Videosu da çekildi diye hatırlıyorum. Hani reklamı mı yapılmadı falan diyeceğim de yok arkadaş bu çok daha mantıklı.

Bende orasını anlayamadım. Zaten bu videonun sistemini paylaşacaktım kontrol ettim alternatifi var mı diye. :D

Başka bir yerde fark etmesem aynı fiyatta düşük özellikli sistem sipariş verecektim. Bugün sabah siparişi verdim. Umarım erkenden kargolarlar ya.