Ecuetos

Çalışkan
Yaklaşık 15 yıllık casper bir laptop vardı elimde. Formatlama sonucunda PCI Basit İletişim Denetleyicisi Sürücüsü güncel olmadığını gördüm. Fakat driver'ı bulamadım hiçbir yerde. Anakart ECS MB50IA1 olarak gösteriyor. Bu PCI driverını bulabilir miyiz? Teşekkürler.

IMG_6348.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oradan baska klasore girilmiyor mu?
Varsa klasor girin, Setup.exe arayin. HPSetup degil, Setup olacak.
Hayır setup zaten kuruldu sadece en sonda progrmı çalıştıramadı. Setup zaten çalıştı kurdu ama en sonda hata verdi. Şuan müsait değilim ama yarın atarım fotoğrafı. Başka yerden driver bulabilirsek onu da yapabiliriz.

Hayır setup zaten kuruldu sadece en sonda progrmı çalıştıramadı. Setup zaten çalıştı kurdu ama en sonda hata verdi. Şuan müsait değilim ama yarın atarım fotoğrafı. Başka yerden driver bulabilirsek onu da yapabiliriz.
Hocam zaten programi calistiramadi dediginiz yer Setup.exe degil mi? HP laptobum vardi uyumsuz versiyon olsa dahi guncel surum indirebiliyordum boyle.
Laptop ismini aratip driver bulmaya calisacagim.

Islemciniz nedir?

Son düzenleme:
Hocam zaten programi calistiramadi dediginiz yer Setup.exe degil mi? HP laptobum vardi uyumsuz versiyon olsa dahi guncel surum indirebiliyordum boyle.
Laptop ismini aratip driver bulmaya calisacagim.

Islemciniz nedir?
intel i5 işlemci var üzerinde ama modelini bilmiyorum...

Driver'ı bulamadık. Yardımcı olabilir misiniz Recep hocam rica etsem @Recep Baltaş

Son düzenleme: