Bütçe nedir?@0192617362 error count 40.000'lerde geziyor ve fanlarım durmuyor. Sorunun riser kaynaklı olduğundan eminim.
@michaelscofield 4.0 Riser kablo önerebilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- Sınırsız
Bence 2. el bakın. Sıfır ürünlerin fiyatları inanılmaz pahalı. Elinizdeki kabloyu kullanırken her şeyin yerine iyice oturduğundan emin olun. Ayrıca kablonuz 4.0 olduğu için BIOS'tan PCIe slotunu 4.0 hızına çekin. Riser kabloların en büyük sıkıntısı budur. Anakart ve ekran kartı 5.0, riser 4.0 olunca bant genişliği eksik kaldığı için iletişim kurarken sorun yaşıyor cihazlar.
Sınırsız bütçeye sahibim.
Bence 2. el bakın. Sıfır ürünlerin fiyatları inanılmaz pahalı. Elinizdeki kabloyu kullanırken her şeyin yerine iyice oturduğundan emin olun. Ayrıca kablonuz 4.0 olduğu için BIOS'tan PCIe slotunu 4.0 hızına çekin. Riser kabloların en büyük sıkıntısı budur. Anakart ve ekran kartı 5.0, riser 4.0 olunca bant genişliği eksik kaldığı için iletişim kurarken sorun yaşıyor cihazlar.
İkinci el uygun bulamadım maalesef. BIOS ayarlarıma bir göz atarım.
BIOS'a kesinlikle göz atın. Sorun bence bundan kaynaklanıyor hatta.Sınırsız bütçeye sahibim.
İkinci el uygun bulamadım maalesef. BIOS ayarlarıma bir göz atarım.
@Hamza Ensar Sağlam, https://www.akakce.com/pci-donusturucu/en-ucuz-hyte-acc-hyte-pcie40-w-fiyati,681955221.html
Ya da Lian Li'nin modellerine bakın.
Ya da Lian Li'nin modellerine bakın.
Eldeki Riser'in 4.0 ise ve PCIe ayarı Auto ise problem yaratıyor. Benim eski kasada BIOS'da bile 5 FPS görüntü veriyordu modu değiştirince duzeliyordu.