Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.694 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 1 Şubat 2025 #1 High Power AL-750GD alacak arkadaşım fakat PSU'da normal PCI-e ve PCI-e Flat var. Eski bir PSU olduğu için normal PCI-e girişi çok çirkin duruyor. PCI-e Flat kullanması sorun olur mu? PCI-e ile PCI-e Flat'ın ne farkı var? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2025
High Power AL-750GD alacak arkadaşım fakat PSU'da normal PCI-e ve PCI-e Flat var. Eski bir PSU olduğu için normal PCI-e girişi çok çirkin duruyor. PCI-e Flat kullanması sorun olur mu? PCI-e ile PCI-e Flat'ın ne farkı var?
Çözüm Mithat Berhan 1 Şubat 2025 Flat kablo tipini belirtiyor. Flat kullanabilirsin. Farkına baktım da, modüler olan ksımda Flat olmayan kablolar var. Diğerileri PSU'ya takılı geliyor.
Flat kablo tipini belirtiyor. Flat kullanabilirsin. Farkına baktım da, modüler olan ksımda Flat olmayan kablolar var. Diğerileri PSU'ya takılı geliyor.
Mithat Berhan Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 763 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.758 Yer Bitlis 1 Şubat 2025 #2 Flat kablo tipini belirtiyor. Flat kullanabilirsin. Farkına baktım da, modüler olan ksımda Flat olmayan kablolar var. Diğerileri PSU'ya takılı geliyor. Artı 1 Eksi Çözüm
Flat kablo tipini belirtiyor. Flat kullanabilirsin. Farkına baktım da, modüler olan ksımda Flat olmayan kablolar var. Diğerileri PSU'ya takılı geliyor.