Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

babarış

Uzman
Donanım kimliği
PCI\VEN_8086&DEV_1C3A&SUBSYS_01051B0A&REV_04
Arkadaşlar donanım kimliği başlıkta. Anakartım PEGATRON. Windows 10 Home kullanıyorum. Sürücüyü bulabilirseniz çok sevinirim.

Microsoft'un listesinde de mevcudiyette var "İşlemcine uyumlu" W10 için sürücüleri. Amacın sürücüyü tanıtmaksa deneyebilirsin ama güncel olanı arıyorsan senin için değil.

Söyle ben bir saat önce temiz W10 kurdum ancak sürekli mavi ekran veriyordu. Bunun sebebi de bu sürücünün eksikliği çok büyük ihtimal. Windows düzgün bir şekilde çalışsın ve hata yemeyeyim yeter. Ne yapmalıyım yani?

Söyle ben bir saat önce temiz Windows 10 kurdum ancak sürekli mavi ekran veriyordu. Bunun sebebi de bu sürücünün eksikliği çok büyük ihtimal. Windows düzgün bir şekilde çalışsın ve hata yemeyeyim yeter. Ne yapmalıyım yani?

Sebebine bakabilirim istersen.

İstersen DriverPack üzerinden 2016 olanı indir. Verdiğin donanım kimliği yalnızca orda var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Beraber sebebine bakabiliriz istersen.
Şu an güvenli moddayım da bilgisayarda WinRAR yok sanırım. Klasörde sıkıştırma seçeneği çıkmıyor. Normal modda 5-10 dakikada mavi ekran yiyorum.

Hata kodu: KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an güvenli moddayım da bilgisayarda WinRAR yok sanırım. Klasörde sıkıştırma seçeneği çıkmıyor. Normal modda 5-10 dakikada mavi ekran yiyorum.

Hata kodu: KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED

İlk mesajımdaki sürücüyü indir ve aşağıdaki gibi kurulum yap. Akabinde mavi ekran kısmına minidump ile yeni bir konu aç.

Son düzenleme:
Söyle ben bir saat önce temiz W10 kurdum ancak sürekli mavi ekran veriyordu. Bunun sebebi de bu sürücünün eksikliği çok büyük ihtimal. Windows düzgün bir şekilde çalışsın ve hata yemeyeyim yeter. Ne yapmalıyım yani?
Management Engine sürücüsünün buna neden olacağını sanmam.

Güvenli modda sorun yok mu?

Sistemdeki bir program ya da sürücü neden oluyordur güvenli modda sorun yoksa.
Güvenli mod 1 saattir açık mavi ekran almadım. Zaten donanımda bir şey olduğunu sanmıyorum.

İlk mesajımdaki sürücüyü indir ve aşağıdaki gibi kurulum yap. Akabinde mavi ekran kısmına minidump ile yeni bir konu aç.

Hocam güvenli modda yapılır mı?

Son düzenleme: