Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Yukarıdaki link çalışmazsa bunu denersin.
https://downloadmirror.intel.com/26042/eng/ME_Corporate_Win10_11.0.6.1193.zip
https://downloadmirror.intel.com/26042/eng/ME_Corporate_Win10_11.0.6.1193.zip
Microsoft'un listesinde de mevcudiyette var "İşlemcine uyumlu" W10 için sürücüleri. Amacın sürücüyü tanıtmaksa deneyebilirsin ama güncel olanı arıyorsan senin için değil.
babarış
Uzman
Microsoft'un listesinde de mevcudiyette var "İşlemcine uyumlu" W10 için sürücüleri. Amacın sürücüyü tanıtmaksa deneyebilirsin ama güncel olanı arıyorsan senin için değil.
Söyle ben bir saat önce temiz W10 kurdum ancak sürekli mavi ekran veriyordu. Bunun sebebi de bu sürücünün eksikliği çok büyük ihtimal. Windows düzgün bir şekilde çalışsın ve hata yemeyeyim yeter. Ne yapmalıyım yani?
Söyle ben bir saat önce temiz Windows 10 kurdum ancak sürekli mavi ekran veriyordu. Bunun sebebi de bu sürücünün eksikliği çok büyük ihtimal. Windows düzgün bir şekilde çalışsın ve hata yemeyeyim yeter. Ne yapmalıyım yani?
Rehber: Minidump Dosyaları Nasıl Paylaşılır?
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir. Dosyaları paylaşmak için C:\Windows\Minidump dizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan...
Sebebine bakabilirim istersen.
babarış
Uzman
Şu an güvenli moddayım da bilgisayarda WinRAR yok sanırım. Klasörde sıkıştırma seçeneği çıkmıyor. Normal modda 5-10 dakikada mavi ekran yiyorum.Rehber: Minidump Dosyaları Nasıl Paylaşılır?
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir. Dosyaları paylaşmak için C:\Windows\Minidump dizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan...techolay.net
Beraber sebebine bakabiliriz istersen.
Hata kodu:
KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an güvenli moddayım da bilgisayarda WinRAR yok sanırım. Klasörde sıkıştırma seçeneği çıkmıyor. Normal modda 5-10 dakikada mavi ekran yiyorum.
Hata kodu: KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED
İlk mesajımdaki sürücüyü indir ve aşağıdaki gibi kurulum yap. Akabinde mavi ekran kısmına minidump ile yeni bir konu aç.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 3
Management Engine sürücüsünün buna neden olacağını sanmam.Söyle ben bir saat önce temiz W10 kurdum ancak sürekli mavi ekran veriyordu. Bunun sebebi de bu sürücünün eksikliği çok büyük ihtimal. Windows düzgün bir şekilde çalışsın ve hata yemeyeyim yeter. Ne yapmalıyım yani?
babarış
Uzman
İlk mesajımdaki sürücüyü indir ve aşağıdaki gibi kurulum yap. Akabinde mavi ekran kısmına minidump ile yeni bir konu aç.
Güvenli modda indirsem bir şey olur mu?
- Makaleler
- 3
Güvenli modda sorun yok mu?
Sistemdeki bir program ya da sürücü neden oluyordur güvenli modda sorun yoksa.
babarış
Uzman
Güvenli mod 1 saattir açık mavi ekran almadım. Zaten donanımda bir şey olduğunu sanmıyorum.Güvenli modda sorun yok mu?
Sistemdeki bir program ya da sürücü neden oluyordur güvenli modda sorun yoksa.
Hocam güvenli modda yapılır mı?
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-