3035

Yetkin
Cuma günü saat akşam 9'da i3-12100F işlemci aldım 2000 TL'ye. Hâlâ kargoya verilmedi. Kargo ve fatura bilgisi bekleniyor yazıyor.

İşlemcinin fiyatına şimdi baktığımda 3.200 küsur fiyatı var. Acaba onlar için zararına satış olduğu için iptal etmemi mi bekliyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Haftasonu girdigi icin kargoya vermemistir. Bugun belirli bir kargoya verme saati varsa o bekleniyordur iptal vs. olmaz merak etme.

Cuma günü saat akşam 9'da i3-12100F işlemci aldım 2000 TL'ye. Hâlâ kargoya verilmedi. Kargo ve fatura bilgisi bekleniyor yazıyor.

İşlemcinin fiyatına şimdi baktığımda 3.200 küsur fiyatı var. Acaba onlar için zararına satış olduğu için iptal etmemi mi bekliyorlar?

Hocam böyle düşünmeye hiç gerek yok. Şirketin kargo politikası muhtemelen X iş günü içerisinde kargoya verilir şeklindedir. Hafta sonu kargoya verilmemesi gayet normal.

Cuma günü sipariş ettiğin ürünün o gün mü kargoya verilmesini bekliyorsun (sipariş ettiğin saati bilmiyorum ama kargo saatinden sonra sipariş ettiysen o gün verilmemesi normal), araya hafta sonu girmiş. Bugün içinde verilir büyük ihtimal daha kargo saatleri gelmemiştir. Sabahın köründe kargo gönderen firma daha görmedim. Biraz sabır.

Genellikle firmalar saat 14:00'a kadar kargo veriyor. Cuma günü yaptığınız sipariş eğer bu saatten önceyse ve yoğunluk yoksa aynı gün içerisinde kargoya verilebilir. Eğer verilemediyse, pazartesiye sarkması kadar doğal bir şey yok.

Cuma günü sipariş ettiğin ürünün o gün mü kargoya verilmesini bekliyorsun (sipariş ettiğin saati bilmiyorum ama kargo saatinden sonra sipariş ettiysen o gün verilmemesi normal), araya hafta sonu girmiş. Bugün içinde verilir büyük ihtimal daha kargo saatleri gelmemiştir. Sabahın köründe kargo gönderen firma daha görmedim. Biraz sabır.
Kargo cumartesi açık diye biliyorum. Sistemi çok sade. Birde 1200 TL fiyat artınca şüphelendim.