B burak_ats Çalışkan Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 97 Beğeniler 9 22 Temmuz 2025 #1 Evet arkadaşlar sorum bu. Cevabınız için şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2025
Y yusuf.n06 Başarılı Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 80 Çözümler 2 Beğeniler 35 22 Temmuz 2025 #2 Hayır hiçbir şekilde zararlı değildir. Fazla ısınmasına ve elektrik kesintilerine karşı korumanız yeterlidir.
Hayır hiçbir şekilde zararlı değildir. Fazla ısınmasına ve elektrik kesintilerine karşı korumanız yeterlidir.
Vavien. 40 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.118 Makaleler 3 Çözümler 91 Beğeniler 5.403 22 Temmuz 2025 #3 Uç sıcaklıkta falan değilse bir şey olmaz.
Koneko Toujou 40 Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.979 Çözümler 35 Beğeniler 6.320 Yer Cehennemin dibi 22 Temmuz 2025 #4 burak_ats dedi: Evet arkadaşlar sorum bu. Cevabınız için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çalıştığım yerde ekransız, ayrı monitörden kullanılan bir laptop 27 28 gün açık kalıyordu. Bir sıkıntı olmaz. Çok ısınmasın yeterli. burak_ats dedi: Evet arkadaşlar sorum bu. Cevabınız için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çalıştığım yerde ekransız, ayrı monitörden kullanılan bir laptop 27 28 gün açık kalıyordu. Bir sıkıntı olmaz. Çok ısınmasın yeterli.
burak_ats dedi: Evet arkadaşlar sorum bu. Cevabınız için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çalıştığım yerde ekransız, ayrı monitörden kullanılan bir laptop 27 28 gün açık kalıyordu. Bir sıkıntı olmaz. Çok ısınmasın yeterli. burak_ats dedi: Evet arkadaşlar sorum bu. Cevabınız için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çalıştığım yerde ekransız, ayrı monitörden kullanılan bir laptop 27 28 gün açık kalıyordu. Bir sıkıntı olmaz. Çok ısınmasın yeterli.
M mentel455 Başarılı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 178 Beğeniler 71 22 Temmuz 2025 #5 burak_ats dedi: Evet arkadaşlar sorum bu. Cevabınız için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yani fanlar daha çok tozlanır. PC yerde olmasın.
burak_ats dedi: Evet arkadaşlar sorum bu. Cevabınız için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yani fanlar daha çok tozlanır. PC yerde olmasın.
KS KS B burak_ats Çalışkan Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 97 Beğeniler 9 22 Temmuz 2025 #6 Vavien. dedi: Uç sıcaklıkta falan değilse bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bazen oyun oynuyorum çoğu zaman boşta Koneko Toujou dedi: Çalıştığım yerde ekransız, ayrı monitörden kullanılan bir laptop 27 28 gün açık kalıyordu. Bir sıkıntı olmaz. Çok ısınmasın yeterli. Çalıştığım yerde ekransız, ayrı monitörden kullanılan bir laptop 27 28 gün açık kalıyordu. Bir sıkıntı olmaz. Çok ısınmasın yeterli. Genişletmek için tıkla... Bazen oyun oynuyorum çoğu zaman boşta birde yayın açıyorum
Vavien. dedi: Uç sıcaklıkta falan değilse bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bazen oyun oynuyorum çoğu zaman boşta Koneko Toujou dedi: Çalıştığım yerde ekransız, ayrı monitörden kullanılan bir laptop 27 28 gün açık kalıyordu. Bir sıkıntı olmaz. Çok ısınmasın yeterli. Çalıştığım yerde ekransız, ayrı monitörden kullanılan bir laptop 27 28 gün açık kalıyordu. Bir sıkıntı olmaz. Çok ısınmasın yeterli. Genişletmek için tıkla... Bazen oyun oynuyorum çoğu zaman boşta birde yayın açıyorum
Michael MYERS 40 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.838 Çözümler 83 Beğeniler 6.016 Yer Haddonfield, Illinois 22 Temmuz 2025 #7 1 aydır Metin2'de bota bıraktığım bir pc var hala çalışıyor.
YLN 2 Uzman Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 277 Makaleler 4 Çözümler 3 Beğeniler 126 Yer Mersin 22 Temmuz 2025 #8 burak_ats dedi: Evet arkadaşlar sorum bu. Cevabınız için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Elektrik masrafı açısından biraz kötü olur onun dışında zararı olmaz.
burak_ats dedi: Evet arkadaşlar sorum bu. Cevabınız için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Elektrik masrafı açısından biraz kötü olur onun dışında zararı olmaz.
Vavien. 40 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.118 Makaleler 3 Çözümler 91 Beğeniler 5.403 22 Temmuz 2025 #9 Boşta ne yapıyor? Belirli bir durumu kaybetmemek icin açık birakiyorsaniz hibernate moduna almayı deneyebilirsiniz. Bazı programlar sorun çıkarabilir ama genel olarak bıraktığınız şekilde bulursunuz.
Boşta ne yapıyor? Belirli bir durumu kaybetmemek icin açık birakiyorsaniz hibernate moduna almayı deneyebilirsiniz. Bazı programlar sorun çıkarabilir ama genel olarak bıraktığınız şekilde bulursunuz.
KS KS B burak_ats Çalışkan Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 97 Beğeniler 9 22 Temmuz 2025 #10 Hocam çoğu zaman kapatmayı unutuyorum.