GT 630 var olur mu :hehehe: 9700X ile on numara ikili olurlar.

Dalgasına geçtim hocalar yanlış anlaşılmasın.
1787005463648.webp

Ekran kartlarına zam eli kulağında. RAM ve SSD'lerde fiyatlar oturdu gibi fakat yine zam gelebilir. Satın almaya ekran kartından başlayıp RAM-SSD ikilisinden devam edin. RAM'de bulamazsınız ama SSD'de indirimleri takip edin.

"Bir palyaço varmış, bütün ağlayanları güldürürmüş. Bir gün bir adam yoğun ağlama teşhisiyle doktora başvurmuş, doktor da demiş ki git palyaçoyu bul, o seni güldürür." O da demiş ki o da benim.

PSU'yu MSI MAG 750W olarak seçmiştim, onu alacağım hocam. Onu listeye eklemedim, o yüzden.

Ekran kartlarına zam eli kulağında. RAM ve SSD'lerde fiyatlar oturdu gibi fakat yine zam gelebilir. Satın almaya ekran kartından başlayıp RAM-SSD ikilisinden devam edin. RAM'de bulamazsınız ama SSD'de indirimleri takip edin.
RAM'i 2. el almayı planlıyorum, 6K MHz ve 1x16 düşünüyorum. 9K'a falan bulabiliyorum bazen. Denk getirirsem öyle düşünüyorum yani.

Ama işte daha şeye karar veremedim. Bu sistemin parasının hepsiyle 1 tane ekran kartı mı alayım yoksa ekran kartının bütçesini 20-25'lere mi indireyim, onu kararlaştıramadım daha.

Son düzenleyen: Moderatör: