GT 630 var olur mu :hehehe: 9700X ile on numara ikili olurlar.

Dalgasına geçtim hocalar yanlış anlaşılmasın.
1787005463648.webp

"Bir gün vücuttaki tüm organlar toplanarak aralarında bir müdür belirlemek isterler. tüm organlar beynin müdür olması gerektiğini savunurken, g*t kendisinin de pozisyona talip olduğunu belirtir. tüm organlar 'olm öyle şey olmaz' dese de g*t tamam çıkışı kapatıyorum o zaman der ve herkes onu seçmek mecburiyetinde kalır."

Kıssadan hisse. Cevap PSU yani :)

Ekran kartlarına zam eli kulağında. RAM ve SSD'lerde fiyatlar oturdu gibi fakat yine zam gelebilir. Satın almaya ekran kartından başlayıp RAM-SSD ikilisinden devam edin. RAM'de bulamazsınız ama SSD'de indirimleri takip edin.

"Bir gün vücuttaki tüm organlar toplanarak aralarında bir müdür belirlemek isterler. tüm organlar beynin müdür olması gerektiğini savunurken, g*t kendisinin de pozisyona talip olduğunu belirtir. tüm organlar 'olm öyle şey olmaz' dese de g*t tamam çıkışı kapatıyorum o zaman der ve herkes onu seçmek mecburiyetinde kalır."

Kıssadan hisse. Cevap PSU yani :)
"Bir palyaço varmış, bütün ağlayanları güldürürmüş. Bir gün bir adam yoğun ağlama teşhisiyle doktora başvurmuş doktor da demiş ki git palyaçoyu bul o seni güldürür o da demiş ki o da benim"

PSU'u MSI MAG 750W olarak seçmiştim onu alacağım hocam. Onu listeye eklemedim o yüzden