Orada dediği şey resimdeki kablodan 4 tane mi var.

He ya, hocam yeriniz varsa 4 tane ekran kartı kablosu koyduk diyor, bir göz at sen :D

PSU olayında hata var bence şimdilik iade olayını unutun. Hatayı düzeltin.

Ters taktik o. İade etme dersem iade edecek, iade et dersem iade etmeyecek, kablo var dersem, kablo yok sen yanlış bakıyorsun der, konuyu oradan buraya getirene kadar ne mücadele verdik bak :)

He ya, hocam yeriniz varsa 4 tane ekran kartı kablosu koyduk diyor, bir göz at sen :D

Ters taktik o. İade etme dersem iade edecek, iade et dersem iade etmeyecek, kablo var dersem, kablo yok sen yanlış bakıyorsun der, konuyu oradan buraya getirene kadar ne mücadele verdik bak :)

Bakın yok her yere incik cincik baktım bu kablonun aynısı 2 tane CPU için var oda yetişmio zaten.

Dosya Ekleri

• 20260731_224459.webp
    20260731_224459.webp
    3,2 MB · Görüntüleme: 11
Psu modelinizi kontrol edin bence. Fsp hata yapacak bir firma değil. Yanlış model psu almış olabilirsiniz.

Bak şimdi bireaz bakındım. Durum şu gibi. HD2 psu lar çok eski. K Pro yanında bir şey yazmıyorsa yeni ve 4 pcie si var. HD2 yazan modeller 2023 te felan konusu açılmış. Onlarda 2 tane var pcie. Kasayı satan kişi ile ekran kartını satan kişi aynı ise düzeltmesi lazım.
Yani aynı ürünün yeni modelini verse olup biter.

DÜzeltme : Pardon durum düşündüğümden karışık çıktı hala bazı sitelerde HD2 diye satılıyor. ATX 3.1 versiyonu bile HD2 yazıyor.
Konuyu satıcıyla görüşmen lazım bence. Ürünler alınırken karar veren sen miydin. Satıcı mı karar verdi (2 sinide aynı kişiden aldıysan bu önemli)

Bak şimdi bireaz bakındım. Durum şu gibi. HD2 PSU'lar çok eski. K Pro yanında bir şey yazmıyorsa yeni ve 4 PCI-e'si var. HD2 yazan modeller 2023'te falan konusu açılmış. Onlarda 2 tane var PCI-e. Kasayı satan kişi ile ekran kartını satan kişi aynı ise düzeltmesi lazım.

Düzeltme: Pardon durum düşündüğümden karışık çıktı hala bazı sitelerde HD2 diye satılıyor. ATX 3.1 versiyonu bile HD2 yazıyor.
Konuyu satıcıyla görüşmen lazım bence. Ürünler alınırken karar veren sen miydin. Satıcı mı karar verdi (ikisini de aynı kişiden aldıysan bu önemli)

Ekran kartını satan firma a firması kasa b firması.

Sistem nasıl olsa çalışmıyor psu yu komple söküp bakarmısın psunun model yerini ve kablolara dikkatlice bakalım. Sonuçta bu hali ile çalışmayacak.
Eğer gerçekten durum buysa sen psu yu satan firmaya iade ile uğraş önce bence. Olmazsa 2 nci el psu yu satıp, yenisini al.

Bak şimdi bireaz bakındım. Durum şu gibi. HD2 PSU'lar çok eski. K Pro yanında bir şey yazmıyorsa yeni ve 4 PCI-e'si var. HD2 yazan modeller 2023'te falan konusu açılmış. Onlarda 2 tane var PCI-e. Kasayı satan kişi ile ekran kartını satan kişi aynı ise düzeltmesi lazım.

Düzeltme: Pardon durum düşündüğümden karışık çıktı hala bazı sitelerde HD2 diye satılıyor. ATX 3.1 versiyonu bile HD2 yazıyor.
Konuyu satıcıyla görüşmen lazım bence. Ürünler alınırken karar veren sen miydin. Satıcı mı karar verdi (ikisini de aynı kişiden aldıysan bu önemli)

Düz 9070 ekran kartı alsam ne olur arada çok fark yok 8 10 FPS fark edio. Bir de 9070 düz modele sıcak bakmıolar mı?

Sistem nasıl olsa çalışmıyor PSU'yu komple söküp bakar mısın PSU'nun model yerini ve kablolara dikkatlice bakalım. Sonuçta bu hali ile çalışmayacak.
Eğer gerçekten durum buysa sen PSU'yu satan firmaya iade ile uğraş önce bence. Olmazsa 2 nci el PSU'yu satıp, yenisini al.

Bence zorlamaya gerek yok vantodan aldım zaten marka olarak da satıcı farklı işte.