Bütçe
20.00 TL

5272

Uzman
Öncelikle herkese merhabalar. Daha öncesinde almış olduğum Ryzen 5 9600X işlemci, Asus B650-E Max Gaming Wi-Fi anakart, GSkill Flare 16GB DDR5 RAM ve 1TB SSD'li gruba eşlik edecek yukarıda yazan parçaları arıyorum. Önceliğim yüksek FPS'li CS2 deneyimi, ardından 1080p Ultra ayarlarda oyunculuk. Ekran kartı konusunda AMD veya Nvidia şartım yok; tek istediğim en az 5 sene içinde çıkacak oyunlarda 1080p High-Ultra ayarlarda akıcı ve sorunsuz oyunculuk. Recep abinin AMD ekran kartı deneyimi videosunu izledim ve açıkçası biraz gözüm korktu çünkü bilgisayarın yazılımsal ve donanımsal sorunlarıyla uğraşmaktan nefret ediyorum. Kasa için şartlarım en az 4 fanlı, önü mesh ve panelinde USB 3.2 ve Type-C portlarının olması. PSU için ise ekran kartının güç tüketimini bilmeden karar vermek yanlış olur diye düşündüm. İşlemci soğutucusu olarak Arctic Freezer 36 Duo modelini düşündüm. Her türlü önerilerinize açığım, saydığım parçalar için toplam bütçem 20 bin lira. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkürler lakin bütçem 20bin lira. Kalan yaklaşık 10 bin lirayı monitör için ayıracağım.