1 16015 Uzman Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 1.401 Çözümler 4 Beğeniler 1.152 22 Temmuz 2025 #11 Hiçbir şey olmaz. Denildiği gibi çok ısınmaması ve düzensiz akıma ya da kesintilere maruz kalmasın yeterli.
Hiçbir şey olmaz. Denildiği gibi çok ısınmaması ve düzensiz akıma ya da kesintilere maruz kalmasın yeterli.
T Thorandblade56 Gelişen Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 1 22 Temmuz 2025 #12 zararlı değil ama iyi soğutma olsun toz varsa temizle arka planda gereksiz şeyler açık kalmasın laptopsa çok ısınmasın adaptöre bağlı kalsın uzun süre açık kalmasında sıkıntı olmaz ama bazen dinlendirmek iyi olur
zararlı değil ama iyi soğutma olsun toz varsa temizle arka planda gereksiz şeyler açık kalmasın laptopsa çok ısınmasın adaptöre bağlı kalsın uzun süre açık kalmasında sıkıntı olmaz ama bazen dinlendirmek iyi olur
Eagles 41 Üstün Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.549 Makaleler 31 Çözümler 8 Beğeniler 4.691 Yer Kocaeli 22 Temmuz 2025 #13 Elektrik faturası konusunda da endişe etme, maksimum 30 TL yansır faturana. O kadar bile yansımaz, ben bolca pay vererek söyledim.
Elektrik faturası konusunda da endişe etme, maksimum 30 TL yansır faturana. O kadar bile yansımaz, ben bolca pay vererek söyledim.
KS KS B burak_ats Çalışkan Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 97 Beğeniler 9 22 Temmuz 2025 #14 16015 dedi: Hiçbir şey olmaz. Denildiği gibi çok ısınmaması ve düzensiz akıma ya da kesintilere maruz kalmasın yeterli. Genişletmek için tıkla... Kral saat 20.00 gibi oyun oynarken kesildi elektrik bir şey olmuş mudur sence ekran kartına bakıyorum FurMark'ta FPS eksilmesi yok.
16015 dedi: Hiçbir şey olmaz. Denildiği gibi çok ısınmaması ve düzensiz akıma ya da kesintilere maruz kalmasın yeterli. Genişletmek için tıkla... Kral saat 20.00 gibi oyun oynarken kesildi elektrik bir şey olmuş mudur sence ekran kartına bakıyorum FurMark'ta FPS eksilmesi yok.
1 16015 Uzman Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 1.401 Çözümler 4 Beğeniler 1.152 22 Temmuz 2025 #15 burak_ats dedi: Kral saat 20.00 gibi oyun oynarken kesildi elektrik bir şey olmuş mudur sence ekran kartına bakıyorum FurMark'ta FPS eksilmesi yok. Genişletmek için tıkla... O kadar kolay bir şey olmaz, endişelenmeyin. Devamlı olmasın sadece, 1000 kere bir şey olmaz 1'inde sorun çıkar.
burak_ats dedi: Kral saat 20.00 gibi oyun oynarken kesildi elektrik bir şey olmuş mudur sence ekran kartına bakıyorum FurMark'ta FPS eksilmesi yok. Genişletmek için tıkla... O kadar kolay bir şey olmaz, endişelenmeyin. Devamlı olmasın sadece, 1000 kere bir şey olmaz 1'inde sorun çıkar.
KS KS B burak_ats Çalışkan Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 97 Beğeniler 9 22 Temmuz 2025 #16 16015 dedi: O kadar kolay bir şey olmaz, endişelenmeyin. Devamlı olmasın sadece, 1000 kere bir şey olmaz 1'inde sorun çıkar. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun cevabınız için.
16015 dedi: O kadar kolay bir şey olmaz, endişelenmeyin. Devamlı olmasın sadece, 1000 kere bir şey olmaz 1'inde sorun çıkar. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun cevabınız için.
cetinalkan Çalışkan Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 12 Beğeniler 3 25 Temmuz 2025 #18 Windows Görev Zamanlayıcı ile 1 Saat Boşta Kalınca Otomatik Kapanma Aşama 1: Görev Oluştur 1. Başlat Menüsü > Görev Zamanlayıcı yaz > aç. 2. Sağda Temel Görev Oluştur... Seç > Ad ver: “Otomatik Kapanma”. 3. Tetikleyici: “Boşta” seç → Devam. 4. Eylem: “Program başlat” → Program kısmına şunu yaz: Shutdown Argüman kısmına şunu yaz: /S /t 1 → Devam > Bitir. Aşama 2: Boşta Süreyi Ayarla 1. Görevi oluşturduktan sonra Görev Zamanlayıcı Kitaplığına git. 2. “Otomatik Kapanma”ya sağ tık > Özellikler. 3. Koşullar sekmesi → “bilgisayar şu kadar süredir boşta ise görevi başlat” kutusunu işaretle. 4. Süreyi seç: 1 saat. 5. Diğer kutu Lar işaretliyse kaldır → Uygula > Tamam.
Windows Görev Zamanlayıcı ile 1 Saat Boşta Kalınca Otomatik Kapanma Aşama 1: Görev Oluştur 1. Başlat Menüsü > Görev Zamanlayıcı yaz > aç. 2. Sağda Temel Görev Oluştur... Seç > Ad ver: “Otomatik Kapanma”. 3. Tetikleyici: “Boşta” seç → Devam. 4. Eylem: “Program başlat” → Program kısmına şunu yaz: Shutdown Argüman kısmına şunu yaz: /S /t 1 → Devam > Bitir. Aşama 2: Boşta Süreyi Ayarla 1. Görevi oluşturduktan sonra Görev Zamanlayıcı Kitaplığına git. 2. “Otomatik Kapanma”ya sağ tık > Özellikler. 3. Koşullar sekmesi → “bilgisayar şu kadar süredir boşta ise görevi başlat” kutusunu işaretle. 4. Süreyi seç: 1 saat. 5. Diğer kutu Lar işaretliyse kaldır → Uygula > Tamam.