PC'nin 48 saat açık kalması zararlı mıdır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burak_ats
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 298
  • Etiketler Etiketler
    saat
Hiçbir şey olmaz. Denildiği gibi çok ısınmaması ve düzensiz akıma ya da kesintilere maruz kalmasın yeterli.

zararlı değil ama iyi soğutma olsun toz varsa temizle arka planda gereksiz şeyler açık kalmasın laptopsa çok ısınmasın adaptöre bağlı kalsın uzun süre açık kalmasında sıkıntı olmaz ama bazen dinlendirmek iyi olur

Elektrik faturası konusunda da endişe etme, maksimum 30 TL yansır faturana. O kadar bile yansımaz, ben bolca pay vererek söyledim.

Hiçbir şey olmaz. Denildiği gibi çok ısınmaması ve düzensiz akıma ya da kesintilere maruz kalmasın yeterli.

Kral saat 20.00 gibi oyun oynarken kesildi elektrik bir şey olmuş mudur sence ekran kartına bakıyorum FurMark'ta FPS eksilmesi yok.

Kral saat 20.00 gibi oyun oynarken kesildi elektrik bir şey olmuş mudur sence ekran kartına bakıyorum FurMark'ta FPS eksilmesi yok.
O kadar kolay bir şey olmaz, endişelenmeyin. Devamlı olmasın sadece, 1000 kere bir şey olmaz 1'inde sorun çıkar.

Windows Görev Zamanlayıcı ile 1 Saat Boşta Kalınca Otomatik Kapanma

Aşama 1: Görev Oluştur

1. Başlat Menüsü > Görev Zamanlayıcı yaz > aç.

2. Sağda Temel Görev Oluştur... Seç > Ad ver: “Otomatik Kapanma”.

3. Tetikleyici: “Boşta” seç → Devam.

4. Eylem: “Program başlat” → Program kısmına şunu yaz:

Shutdown

Argüman kısmına şunu yaz:

/S /t 1

→ Devam > Bitir.

Aşama 2: Boşta Süreyi Ayarla

1. Görevi oluşturduktan sonra Görev Zamanlayıcı Kitaplığına git.

2. “Otomatik Kapanma”ya sağ tık > Özellikler.

3. Koşullar sekmesi → “bilgisayar şu kadar süredir boşta ise görevi başlat” kutusunu işaretle.

4. Süreyi seç: 1 saat.

5. Diğer kutu
Lar işaretliyse kaldır → Uygula > Tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…