Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alakurt07

Uzman
Recep Baltaş'ın videosunu izledim, yapacaktım ancak benim SSD Diskpart'da gözükmüyor. Windows onun içinde. Format atma ekranında da yok. Ne yapmam lazım? Format atıp HDD'ye mi kurayım? HDD'den SSD'ye geçtim yakın zamanda.
Hata kodu: 0xc000000e

Dosya Ekleri

• 20240414_154735.webp
    20240414_154735.webp
    151,7 KB · Görüntüleme: 332
  • 20240414_155612.webp
    20240414_155612.webp
    374,5 KB · Görüntüleme: 262
Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Baltaş'ın videosunu izledim, yapacaktım ancak benim SSD Diskpart'da gözükmüyor. Windows onun içinde. Format atma ekranında da yok. Ne yapmam lazım? Format atıp HDD'ye mi kurayım? HDD'den SSD'ye geçtim yakın zamanda.
Diskiniz BIOS'ta görünüyor mu? Görünmüyorsa bozulmuş veya disk yerinden çıkmış olabilir.

Recep abi BIOS boot menüsü böyle. Sanırım SSD bozuldu. Ne yapmamı önerirsiniz? Normal format atıp HDD'ye mi kurayım?
Ben SSD'yi göremiyorum. Boot menüsünü atar mısınız? Emin olalım.
@Recep Baltaş Abi gözümden kaçmış olabilir sen görebiliyor musun?

Önceden SSD görünüyor muydu? Ne oldu da görünmemeye başladı?

Diskiniz BIOS'ta görünüyor mu? Görünmüyorsa bozulmuş veya disk yerinden çıkmış olabilir.

Ben SSD'yi göremiyorum. Boot menüsünü atar mısınız? Emin olalım.
@Recep Baltaş abi gözümden kaçmış olabilir sen görebiliyor musun?

Önceden SSD görünüyor muydu? Ne oldu da görünmemeye başladı?

Boot Manager menüsüde böyle. USB ve HDD gözüküyor SSD yok. Önceden gözüküyor muydu bilmiyorum 2 ay önce taktırdım. Normal format atıp HDD'ye kursam düzelir mi?

Dosya Ekleri

• 20240414_184831.webp
    20240414_184831.webp
    239,5 KB · Görüntüleme: 234
SSD'niz yakın zamanda hasar gördü mü? SSD bozulmuş sanırsam HDD'ye kurarsanız Windows kurulur ancak SSD'yi kurtaramazsınız.
Boot Manager menüsüde böyle. USB ve HDD gözüküyor SSD yok. Önceden gözüküyor muydu bilmiyorum 2 ay önce taktırdım. Normal format atıp HDD'ye kursam düzelir mi?
Bu arada baştaki görselde Windows Boot manager ve yanda bir model yazıyor o model HDD'nizin modeli mi?

WDC WD10SPZX-60Z10T0 bu mudur HDD'nizin modeli. Şu anda gördüğüme göre sisteminiz SSD'yi algılamıyor yani SSD'niz bozulmuş. HDD'ye kurulum yaparsanız Windows HDD'ye kurulur ancak SSD'yi kurtaramazsınız.

SSD'niz yakın zamanda hasar gördü mü? SSD bozulmuş sanırsam HDD'ye kurarsanız Windows kurulur ancak SSD'yi kurtaramazsınız.

Bu arada baştaki görselde Windows Boot Manager ve yanda bir model yazıyor o model HDD'nizin modeli mi?

Evet wdc marka. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Evet wdc marka. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Problem değil hocam, isterse @Recep Baltaş Hocam da baksın ama görünürde SSD'niz bozulmuş.

Bu arada baştaki görselde Windows Boot manager ve yanda bir model yazıyor o model HDD'nizin modeli mi?

WDC WD10SPZX-60Z10T0 bu mudur HDD'nizin modeli. Şu anda gördüğüme göre sisteminiz SSD'yi algılamıyor yani SSD'niz bozulmuş. HDD'ye kurulum yaparsanız Windows HDD'ye kurulur ancak SSD'yi kurtaramazsınız.
Bakabilirsiniz, sanırım sorun çözülmüştür. İsterseniz Windows'u kurabilirsiniz HDD'ye. (Düzelt butonu kurun diye düzeltmiş. :) )

Son düzenleme: