PCSX2 indirdim, BIOS kurdum, God of War ISO indirdim. Sistem>Ayarlar sekmesine tıkladığım an uygulama kapanıyor veya oyun açmaya çalıştığım an kapanıyor, oyunda açılmıyor. Sorun ne bilen var mı? Bir de hata dosyası oluşturuyor onları da paylaşabilirim ben baktım ama ne olduğunu anlayamadım.
Detaylar
Kim cevapladı?Bağlantıda çökme sorunları ile ilgili çözüm önerilerini paylaşmışlar. Bunlara göz atın.
Ayrıca Stable sürümünü yüklemediyseniz uygulamayı BCU ile kaldırıp tekrar yükleyin. Yüklemeden önce dosyayı yönetici olarak çalıştırın.
Ayrıca Stable sürümünü yüklemediyseniz uygulamayı BCU ile kaldırıp tekrar yükleyin. Yüklemeden önce dosyayı yönetici olarak çalıştırın.
Sisteminizdeki programları çoklu ve kalıntı bırakmadan silen açık kaynaklı bir araçtır.
- Barış
- bc uninstaller bcuninstaller bulk bulk crap uninstaller crap uninstaller
- Sistem Araçları
yusufumm07
Üstün
https://pcsx2.net Bu siteden en güncel versiyonu indir, ardından BIOS dosyasını indir ve kur. Kendim de kullanıyorum.PCSX2 indirdim, BIOS kurdum, God of War ISO indirdim. Sistem>Ayarlar sekmesine tıkladığım an uygulama kapanıyor veya oyun açmaya çalıştığım an kapanıyor, oyunda açılmıyor. Sorun ne bilen var mı? Bir de hata dosyası oluşturuyor onları da paylaşabilirim ben baktım ama ne olduğunu anlayamadım.
Son düzenleme:
Zaten buradan indirmiştim iki sürümünüde denedim.https://pcsx2.net Bu siteden en güncel versiyonu indir, ardından BIOS dosyasını indir ve kur. Kendim de kullanıyorum.Eki Görüntüle 146482Eki Görüntüle 146483
Bende hata vermiyor direkt kapanıyor.Bağlantıda çökme sorunları ile ilgili çözüm önerilerini paylaşmışlar. Bunlara göz atın.
Sisteminizdeki programları çoklu ve kalıntı bırakmadan silen açık kaynaklı bir araçtır.
- Barış
- bc uninstaller bcuninstaller bulk bulk crap uninstaller crap uninstaller
- Sistem Araçları
yusufumm07
Üstün
Bios dosyasının içindekileri doğru yere attın mı?Zaten buradan indirmiştim iki sürümünüde denedim.
Bende hata vermiyor direkt kapanıyor.
Evet. Yarın farklı bir BİOS ile deneyeceğim ama programın içindeki ayarı açtığımda bile kapanması BİOS'dan kaynaklanacağını hiç sanmıyorum.
yusufumm07
Üstün
Cihazınızın özellikleri nedir?
Evet. Yarın farklı bir BİOS ile deneyeceğim ama programın içindeki ayarı açtığımda bile kapanması BİOS'dan kaynaklanacağını hiç sanmıyorum.