Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.023 Çözümler 1 Beğeniler 854 27 Kasım 2025 #1 PDF dosyası paylaşıyorum arada sırada. Bunlardan dolayı bir şey olur mu? Telegram'dan indirdiğim dosyalar var PDF dosyası olarak.
PDF dosyası paylaşıyorum arada sırada. Bunlardan dolayı bir şey olur mu? Telegram'dan indirdiğim dosyalar var PDF dosyası olarak.
Pisagor Becerikli Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 331 Çözümler 2 Beğeniler 176 27 Kasım 2025 #2 Birisi tarafından şikayet edilmediği sürece bir şey olmaz.
B BeyazAslan Becerikli Katılım 28 Ekim 2025 Mesajlar 134 Çözümler 3 Beğeniler 56 27 Kasım 2025 #3 Pdf içeriklerini düşünmeden cevaplar isek sorun olmaz. Her gün bir sürü kişi bu yöntem ile birbirine paylaşım yapıyor.
Pdf içeriklerini düşünmeden cevaplar isek sorun olmaz. Her gün bir sürü kişi bu yöntem ile birbirine paylaşım yapıyor.
KS KS Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.023 Çözümler 1 Beğeniler 854 27 Kasım 2025 #4 BeyazAslan dedi: PDF içeriklerini düşünmeden cevaplar isek sorun olmaz. Her gün bir sürü kişi bu yöntem ile birbirine paylaşım yapıyor. Genişletmek için tıkla... İçim rahatladı. Pisagor dedi: Birisi tarafından şikayet edilmediği sürece bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Çok kişi şikayet ederse mi olur?
BeyazAslan dedi: PDF içeriklerini düşünmeden cevaplar isek sorun olmaz. Her gün bir sürü kişi bu yöntem ile birbirine paylaşım yapıyor. Genişletmek için tıkla... İçim rahatladı. Pisagor dedi: Birisi tarafından şikayet edilmediği sürece bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Çok kişi şikayet ederse mi olur?
Pisagor Becerikli Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 331 Çözümler 2 Beğeniler 176 27 Kasım 2025 #5 Morthunel dedi: İçim rahatladı. Çok kişi şikayet ederse mi olur? Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.023 Çözümler 1 Beğeniler 854 27 Kasım 2025 #6 Pisagor dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Mesela ücretsiz ve üyeliksiz bir siteye yükleyip link paylaşsam nasıl olur?
Pisagor dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Mesela ücretsiz ve üyeliksiz bir siteye yükleyip link paylaşsam nasıl olur?
Pisagor Becerikli Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 331 Çözümler 2 Beğeniler 176 27 Kasım 2025 #7 Morthunel dedi: Mesela ücretsiz ve üyeliksiz bir siteye yükleyip link paylaşsam nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Şahsen bir şey olacağını düşünmüyorum ama garantisi de yok maalesef.
Morthunel dedi: Mesela ücretsiz ve üyeliksiz bir siteye yükleyip link paylaşsam nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Şahsen bir şey olacağını düşünmüyorum ama garantisi de yok maalesef.