bagatur

Uzman
Reddit'de bir hesabım vardı, birkaç sene önce çalındı. Bir hafta kadar sonra hesabı aldığımda ban yemişti ve banı açılmadı. Sonra telefonumdan yeni Reddit hesabı açmak istedim, o hesabı silerek ama açtığım hesap 1 gün sonra ban yedi süresiz. Farklı mail ile denedim, telefon numarasıyla denedim, yine ban yedi. Kardeşimin telefonundan açtım en son ve onda ban yemedi. O hesabı kendi telefonuma taşımaya korkuyorum. Kendi telefonumdan web'den ya da uygulamada VPN açarak mı kullanmam gerekir? Yoksa yine ban yer miyim?

Ban yediğiniz için diğer hesaplarınızda ban yiyor. Reddit'i silip tekrar yükleyin, VPN ile yeni hesap açın. Ben denediğimde olmuştu.

Ban yediğiniz için diğer hesaplarınızda ban yiyor. Reddit'i silip tekrar yükleyin, VPN ile yeni hesap açın. Ben denediğimde olmuştu.
Hocam, Reddit'i hep silip yükleyerek denedim bunları. VPN açıkken açmıştım hesabı da, o da ban yemişti ertesi güne. Şimdi biraz diğer telefonda kullanıp zaman geçtikten sonra kendi telefonuma taşısam diye düşünüyorum ama o da ban yerse korkusu var. Biraz zaman geçince Reddit'e mail atsam çözüm olur mu sizce, yoksa onu da mı banlarlar?

Banlanma sadece IP ile olacak şey değil, zaten interneti kapatıp 3-5 dakika bekledikten sonra eğer CGNAT varsa zaten sana yeni IP atar, banlanmak, cihazının donanım bilgileriyle olan bir durum.

Gizliliğe önem veren, yani donanım bilgilerini gizleyen veya farklı gösteren bir tarayıcı ile kullanman uygun olur. Tarayıcı olarak Android üzerinde IronFox, bilgisayar üzerinde ise LibreWolf kullanabilirsin.