KS KS 5 5297 Becerikli Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 364 Makaleler 1 Beğeniler 345 18 Mayıs 2024 #31 Silinen üye dedi: Çok teşekkür ederim hocam. Korkum var ondan diyorum. Dosyayı AVG'ye de tarattım sorun bulmadı güvenip güvenmemek tabii ki size kalmış. Linki bu sanırım uygulamanın:Drumlin Security - Javelin Downloads Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam Kaspersky arkamda dev gibi, Windows 7 mi kimse çökertemez.
Silinen üye dedi: Çok teşekkür ederim hocam. Korkum var ondan diyorum. Dosyayı AVG'ye de tarattım sorun bulmadı güvenip güvenmemek tabii ki size kalmış. Linki bu sanırım uygulamanın:Drumlin Security - Javelin Downloads Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam Kaspersky arkamda dev gibi, Windows 7 mi kimse çökertemez.
Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü 11 Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.892 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 5.055 Yer İLKKAN, THE FİRST BLOOD 18 Mayıs 2024 #32 5297 dedi: 2 tane bulmuş ama false positive galiba. İndirme linkini bulamadım ayrıca güvenilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... 5297 dedi: 2 tane bulmuş ama false positive galiba. İndirme linkini bulamadım ayrıca güvenilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... False positive büyük ihtimal, diğer uygulamanın linkini bilmiyorum.
5297 dedi: 2 tane bulmuş ama false positive galiba. İndirme linkini bulamadım ayrıca güvenilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... 5297 dedi: 2 tane bulmuş ama false positive galiba. İndirme linkini bulamadım ayrıca güvenilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... False positive büyük ihtimal, diğer uygulamanın linkini bilmiyorum.
KS KS 5 5297 Becerikli Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 364 Makaleler 1 Beğeniler 345 18 Mayıs 2024 #33 TerabyteForever dedi: Program acik kaynak ve ilk mesajimdaki linke tiklandigi anda indirmeye basliyor. Genişletmek için tıkla... Download tuşu yok sitede.
TerabyteForever dedi: Program acik kaynak ve ilk mesajimdaki linke tiklandigi anda indirmeye basliyor. Genişletmek için tıkla... Download tuşu yok sitede.
Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü 11 Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.892 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 5.055 Yer İLKKAN, THE FİRST BLOOD 18 Mayıs 2024 #34 5297 dedi: Deneyeceğim hocam Kaspersky arkamda dev gibi, Windows 7 mi kimse çökertemez. Genişletmek için tıkla... İnşallah virüs yoktur hocam, ingilizce olabilir program.
5297 dedi: Deneyeceğim hocam Kaspersky arkamda dev gibi, Windows 7 mi kimse çökertemez. Genişletmek için tıkla... İnşallah virüs yoktur hocam, ingilizce olabilir program.
TerabyteForever Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 472 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 824 Yer Istanbul, Turkiye 18 Mayıs 2024 #35 5297 dedi: Download tuşu yok sitede. Genişletmek için tıkla... Tiklayinca indirmeye basliyor linke. Download tusuna gerek yok yani.
5297 dedi: Download tuşu yok sitede. Genişletmek için tıkla... Tiklayinca indirmeye basliyor linke. Download tusuna gerek yok yani.
KS KS 5 5297 Becerikli Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 364 Makaleler 1 Beğeniler 345 19 Mayıs 2024 #36 TerabyteForever dedi: Denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Denedim elle kaydırma özelliği yok ayrıca tam ekranda büyütemiyorsun. Silinen üye dedi: İnşallah virüs yoktur hocam, İngilizce olabilir program. Genişletmek için tıkla... Programı beğenmedim hocam.
TerabyteForever dedi: Denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Denedim elle kaydırma özelliği yok ayrıca tam ekranda büyütemiyorsun. Silinen üye dedi: İnşallah virüs yoktur hocam, İngilizce olabilir program. Genişletmek için tıkla... Programı beğenmedim hocam.