Osman Zeren

Üyecik
Yer
Adana
IMG_20260628_195413.webp

Hocam yakın zamanda belki telefon alabilirim de acaba Xiaomi 17 Ultra'dan ne kadar memnunsunuz? Birde memnunsanız ne kadar süredir kullandınız?

Hocam yakın zamanda belki telefon alabilirim de acaba Xiaomi 17 Ultra'dan ne kadar memnunsunuz? Bir de memnunsanız ne kadar süredir kullandınız?

Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum, daha önce de Xiaomi 15 Ultra da kullandım yani telefonda hiç acemilik çekmedim. Telefonun donanımından ve pilinden oldukça memnunum lakin Xiaomi halen arayüz konusunda Apple'dan biraz geride. Benim tek üzüldüğüm nokta widgetlar. iPhone da widget kullanmayı çok seviyordum ne yazık ki Xiaomi bu konuda oldukça geride. Onun dışında telefon gerçekten kusursuz denebilecek kadar güzel. Eğer aklınızda spesifik bir soru veya karşılaştırma varsa cevaplayabilirim.

Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum, daha önce de Xiaomi 15 Ultra da kullandım yani telefonda hiç acemilik çekmedim. Telefonun donanımından ve pilinden oldukça memnunum lakin Xiaomi halen arayüz konusunda Apple'dan biraz geride. Benim tek üzüldüğüm nokta widgetlar. iPhone da widget kullanmayı çok seviyordum ne yazık ki Xiaomi bu konuda oldukça geride. Onun dışında telefon gerçekten kusursuz denebilecek kadar güzel. Eğer aklınızda spesifik bir soru veya karşılaştırma varsa cevaplayabilirim.
Çok teşekkür ederim hocam. Şuan biraz ayaküstü sordum da akşama doğru müsait olursanız o zaman direkt yeni konu açıp sorursam daha iyi olur. Çünkü her ne kadar kamera için alsam da bazı konularda da önermeyenler oluyordu arayüzü ve yavaşlığından olsun. Belki onlar çok daha geçmiş modeller içindir bilemeyeceğim o yüzden akşamı bekleyip biraz daha detaylı sorular sorabilirim. Şimdiden teşekkürler :)

Çok teşekkür ederim hocam. Şu an biraz ayaküstü sordum da akşama doğru müsait olursanız o zaman direkt yeni konu açıp sorursam daha iyi olur. Çünkü her ne kadar kamera için alsam da bazı konularda da önermeyenler oluyordu arayüzü ve yavaşlığından olsun. Belki onlar çok daha geçmiş modeller içindir bilemeyeceğim o yüzden akşamı bekleyip biraz daha detaylı sorular sorabilirim. Şimdiden teşekkürler :)

Rica ederim hocam, aklınızdaki soru işaretlerini giderebileceğimi düşünüyorum. Ben her yıl çıkan bütün amiral gemilerini kullanmaya çalışıyorum bu sebeple de yılda 5-6 telefon değiştiriyorum. Dolaysıyla kullandığım telefonları birbirleriyle karşılaştırma şansım da oluyor. Bu sebeple Xiaomi 17 Ultra ve arada kaldığınız diğer cihazları muhtemelen sağlıklı bir şekilde tartışabiliriz. Esasen hiçbir telefon kusursuz değildir, burada amaç sizin kullanımınıza en uygun telefonu seçmek.

Rica ederim hocam, aklınızdaki soru işaretlerini giderebileceğimi düşünüyorum. Ben her yıl çıkan bütün amiral gemilerini kullanmaya çalışıyorum bu sebeple de yılda 5-6 telefon değiştiriyorum. Dolaysıyla kullandığım telefonları birbirleriyle karşılaştırma şansım da oluyor. Bu sebeple Xiaomi 17 Ultra ve arada kaldığınız diğer cihazları muhtemelen sağlıklı bir şekilde tartışabiliriz. Esasen hiçbir telefon kusursuz değildir, burada amaç sizin kullanımınıza en uygun telefonu seçmek.
O zaman çok iyi hocam. Ben bütçede baya belirsizlik yaşıyorum o yüzden sizden 1'den fazla seçenek sunmanızı isteyebilirim. Konu da açtıydım da direkt konuda önerilen telefonlardan bazılarını kullanan görünce siz ve sizler gibilerini kaçırmamak lazım :D

Ben de Xiaomi 13 Ultra var, kamerasını çok seviyorum.
Sana da teşekkür ederim hocam. Bu modeli de aklımda tutarım.

O zaman çok iyi hocam. Ben bütçede bayağı belirsizlik yaşıyorum o yüzden sizden 1'den fazla seçenek sunmanızı isteyebilirim. Konu da açtıydım da direkt konuda önerdiği telefonlardan bazılarını kullanan görünce siz ve sizler gibileri kaçırmamak lazım :D

Sana da teşekkür ederim hocam. Bu modeli de aklımda tutarım.

Hocam sizden ricam açacağınız yeni konuda telefondan tüm beklentilerinizi yazmanız. Mesele sadece kamera ise üzerine konuşacak çok cihaz yok ama siz hem kamerası iyi olsun hem de pili 2 gün gitsin derseniz orada tartışmaya yeni cihazlar katılıyor. Ben günün sonunda size önereceğim cihazı şu anda az çok tahmin ediyorum ama spoiler vermeyeyim :D.