Detaylar
Kim cevapladı?Bu görsel, Windows 11'in "Bloom" temalı arka planlarından biri olan "Windows 11 Purple Silk" veya benzeri bir sürümü. Mor ve siyah renklerin ipeksi dalgalar halinde aktığı bu arka plan, özellikle Windows 11'in özelleştirilmiş sürümlerinde veya Microsoft'un bazı tanıtım görsellerinde kullanılıyor.
Ancak bu tam olarak bir stok Windows arka planı değilse, muhtemelen özel olarak tasarlanmış bir abstract silk/matte purple wallpaper kategorisine girer. Eğer bu duvar kağıdını arıyorsan, şu anahtar kelimelerle bulabilirsin:
Ancak bu tam olarak bir stok Windows arka planı değilse, muhtemelen özel olarak tasarlanmış bir abstract silk/matte purple wallpaper kategorisine girer. Eğer bu duvar kağıdını arıyorsan, şu anahtar kelimelerle bulabilirsin:
- “Purple silk abstract wallpaper”
- “Windows 11 style fluid purple background”
- “Matte purple swirl wallpaper 4K”
troken
Başarılı
Wallpaper engine'de olması lazım da bulamadım hocam çıkmıyor hiç bir şekilde.Bu görsel, Windows 11'in "Bloom" temalı arka planlarından biri olan "Windows 11 Purple Silk" veya benzeri bir sürümü. Mor ve siyah renklerin ipeksi dalgalar halinde aktığı bu arka plan, özellikle Windows 11'in özelleştirilmiş sürümlerinde veya Microsoft'un bazı tanıtım görsellerinde kullanılıyor.
- “Purple silk abstract wallpaper”
- “Windows 11 style fluid purple background”
- “Matte purple swirl wallpaper 4K”
Bilen yok mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
230 sayfa sonuç çıkıyor. Hepsine bakarsan bulursun, eminim.
Bu yakın mesela:
Bu yakın mesela:
troken
Başarılı
Çıkmıyor ki 2K'dır bu büyük ihtimal zaten.230 sayfa sonuç çıkıyor. Hepsine bakarsan bulursun, eminim.
Bu yakın mesela:
@Recep Baltaş Bulabilecek birini tanıyor musunuz?
Bunu bulana helal olsun.
Son düzenleme:
Şimdilik bunu buldum. Yarın tekrar bakarım. Bu arada custom wallpaper ise bulmak imkansız.
ADT
Uzman
Sanırım bu.
Ama siteden emin değilim.
Bir de sitede paralı sanırım.
Tam olarak bu değilmiş ama baya benzeri. İlk başta aynısı sandımSanırım bu.
troken
Başarılı
Walpaper engine den nasıl bulacaz hocam?Sanırım bu.
Tam olarak bu değilmiş ama baya benzeri. İlk başta aynısı sandım![]()
ADT
Uzman
Bilmiyorum, ben bulamadım Wallpaper Engine'de.
troken
Başarılı
Nasıl buluruk