inters0

Uzman
Merhaba, attığım laptopları karşılaştırırsanız sevinirim. Performans ve hız (aman aman oyun oynayan birisi değilim, oyun benim için ikinci planda) önemli ama ondan daha ziyade uzun ömürlü olması, pilinin uzun gitmesi, fanın sessiz olması ve laptopun hafif olması da çok önemli. Daha iyi bir model varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Turkiyeden almayacağım o yüzden ona göre bir öneride bulunursanız sevinirim. MediaMarkt.pl, MediaExpert.pl, X-Kom, RTV euro vb. sitelerden almayı planlıyorum. Modellerin linki aşağıda, teşekkür ederim.

Asus V16 modelini çok merak ettim. Vivobook serisinin daha performanslı şekilde devamı sanırım.

En iyisi Acer 16 diyenler var ama laptop+şarj aleti fıtık bırakır diye korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun bu kadar önemli değilse MacBook'da bir seneçek olabilir ancak arada bir oynayacağım derseniz oyunları söylediğinizde daha detaylı yardımcı olabilirim

Oyun bu kadar önemli değilse MacBook'da bir seneçek olabilir ancak arada bir oynayacağım derseniz oyunları söylediğinizde daha detaylı yardımcı olabilirim
Bütçeme göre Macbook air m2 16/256 Gb alabilirim, depolama yetmez diye düşündüm ondan dolayı aslinda listeden çıkardım ama siz ne dersiniz? Oynayacağım oyunlar orta halli oyunlar diyebilirim (Dediğim gibi önceliklerim farklı, oyundan kismam mümkün). Atıyorum Minecraft, roblox, Gta 5 vs

GTA 5 oynayamazsınız ama öteki ihtiyaçlarınızı çok iyi karşılar 256 GB problemini harici SSD ile çözmeniz gerekir oda tahmini Türk lirası olarak 1 TB için 7 bin TL falan tutabilir emin değilim

ASUS V16 olanı. Çünkü işlemcisi hem performans hem de verimlilik dengesine sahip yani pilde kullanımı H işlemcilere göre daha iyidir ve RTX5050 MFG teknolojisi sayesinde kesinlikle çok daha iyi

ASUS V16 olanı. Çünkü işlemcisi hem performans hem de verimlilik dengesine sahip yani pilde kullanımı H işlemcilere göre daha iyidir ve RTX5050 MFG teknolojisi sayesinde kesinlikle çok daha iyi
Teşekkür ederim bir anda fiyat değiştiği için Asus v16 RTX 5050 yi listeden çıkarmam gerekiyor. Onun yerine Rtx 4050 modeli bütçem dahilinde, bu durumda sizce hangisi? TUF sanko daha kaliteli gibi ama pilden emin değilim

TUF'ın soğutması daha iyi tabii ki daha performanslı kullanırsınız ancak genel olarak taşımada zahmet verebilir pil konusunda çok fark hisseder misiniz emin değilim en büyük fark taşınabilirlik ama TUF performans olarak geri dönüşünü yapar eğer ağır bir şey yaparsanız

TUF'ın soğutması daha iyi tabii ki daha performanslı kullanırsınız ancak genel olarak taşımada zahmet verebilir pil konusunda çok fark hisseder misiniz emin değilim en büyük fark taşınabilirlik ama TUF performans olarak geri dönüşünü yapar eğer ağır bir şey yaparsanız
Anlıyorum. Peki F16 ve A16 arasindaki fark sizce nasil