Çok gereksiz bir remake olduğunu düşünüyorum. Persona 4 golden zaten yeterince iyi bir oyundu.
Keşke atlus abiler cidden oynanması kanser olan oyunlari (Persona 1, 2) remake yapsalar. Ya da Persona 6'yı çıkarsalar.

Çok gereksiz bir remake olduğunu düşünüyorum. Persona 4 golden zaten yeterince iyi bir oyundu.
Keşke atlus abiler cidden oynanması kanser olan oyunlari (Persona 1, 2) remake yapsalar. Ya da Persona 6'yı çıkarsalar.
Eski oyunlar RenderWare nedeni ile low-poly oldugu icin bazi kitle eski oyunlari oynayamiyor. Her seyi Persona 5 cakmasi hale getirmektense neden gercekten guzel ve eski oyunlara yapmiyorlar cidden.

Persona 3: Aigis First Mission mesela. Kac yildir kayip kaldi. Cok guzel lore anlatan derin bir oyun. Niye remake yok?

Persona 1 ve 2 (iki versiyonu da), PSP portu olmasa yine oynamasi imkansiz kalacak oyunlardan biri.

SMT3 ve SMT Devil Summoner 2. Persona 3 doneminde cikmis tas gibi oyunlar.

Bu da Turkce olsun. (Korsan oynayacagim.)
Denuvo varken zor.

Gamepass'le geliyor olması bayağı iyi. P3R'ı da o şekilde oynamıştım. Bayağıdır dedikodusu vardı zaten duyurulacak diye iyi oldu.
Gamepass buyuk hizmet <3. Sans vermeyi deneyecegim. Cok fena hype'landim nedense. P3R'yi hic begenmemistim. FES benim icin hala en iyi surum. Umarim bu sefer guzel bir yenileme yaparlar.