Makaleler
3
Arkadaşlar kısacası virüssüz bir PES 13 istiyorum. PES 13 crack klasörünün içinde rld.dll ve pes13 dosyalarını VirusTotal'de taratınca rld.dll'de 35 tane virüs çıkıyor. Bu normal mi yani crackli olduğu için mi bu kadar virüs çıkıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirdiğin kaynağa bağlı virüs riski. Belki false-positive çıkmıştır, ekran görüntüsü atarsan anlayan arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir.

Normalde RLd.dll dosyası içinde o kadar virüs tespit edilmemesi lazım. RLD, crack grubu Reloaded'a aittir ve Reloaded virüssüz Crack’ler yapar.
Internet Archive üzerinden indirmeyi deneyebilirsiniz.
İndirdiğin kaynağa bağlı virüs riski. Belki false-positive çıkmıştır, ekran görüntüsü atarsan anlayan arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir.
Hocam sizlere linkleri atsam siz gene de baksanız olur mu? Çünkü injected bölümünde Google falan yazıyorda.

Recep hocam siz Crowstrike antivirüsünü yalanlamıştınız. Mavi ekran falan verdiriyordu falan diyordunuz. O yüzden onu direkt eledim.

Internet Archive üzerinden indirmeyi deneyebilirsiniz.
Hocam her sitede aynı. Archive.org aynı, portikal aynı, .vip sitesinde de aynı. Zaten hepsi aynı şeyi paylaşmıyor mu? Portikal'e güvenesim geliyor çünkü herkes diyor ki ''Bunlar yıllardır PES 13 yaması yapıyor'' falan diyorlar.

35 tane virüs çıkmıyor. 35 tane antivirüs dosyayı şüpheli görüyor. Önce bunun ayrımını yapın. Crack dosyaları için gayet normal.

Hocam sizlere linkleri atsam siz gene de baksanız olur mu? Çünkü injected bölümünde Google falan yazıyorda.

Recep hocam siz Crowstrike antivirüsünü yalanlamıştınız. Mavi ekran falan verdiriyordu falan diyordunuz. O yüzden onu direkt eledim.

Hocam her sitede aynı. Archive.org aynı, portikal aynı. VIP sitesinde de aynı. Zaten hepsi aynı şeyi paylaşmıyor mu? Portikal'e güvenesim geliyor çünkü herkes diyor ki "Bunlar yıllardır PES 13 yaması yapıyor" falan diyorlar.

Uyarisi Ciddiye alınacak bir AV yok.