Aklıma birden PES 13 oynamak geldi fakat güvenemedim sitelere. Güvenilir bir link atacak arkadaş var mı?
Aklıma birden PES 13 oynamak geldi fakat güvenemedim sitelere. Güvenilir bir link atacak arkadaş var mı?
https://drive.google.com/file/d/1ktOMFC3fEYnrt9uFk95ErHLlbiKBdHxA/view
Hocam zaman makinesi bulundu mu?
180 TL ile yemek yer, beleşe de oyunu indirirdim.
Buradan bahsediyor ama buradaki adamlar da setup'da girilecek serial key veriyor, steam falan değil yani. Zaten serial key'i ben üstte attım, orijinal olsun diye 180TL vermek bayağı mantıksız.
Yani evet, bir iskender gömülür.
Abandonware olan bir oyunu neden alsın?
En dandiğinden bir tane Rampage kolum var hocam.Ben oradan indirmiştim Torrent olarak. Bir şey olmadı.
Hiç güvenemezsen PCSX2 kurarsın, Cdromance sitesinden yüklersin PES 2013. Ama kolsuz kötü oluyor.
Fitgirl ve Dodi'de yok. R G Mechanics'te var mış.FitGirl gibi bilindik yerlerden indirin (eğer varsa).
Archive.org da iyi.
Olmadı PSP emülatörü veya Wii/Wii U emülatörü falan kurun.
Abandonware olan bir oyunu neden alsın?
Hocam olay site değil siteden indirdikleriniz
Extreme13 yaması ne işe yarıyor hocam?Sadece siteyi taramak komik bir hareket olmuş, site iyidir de, sitedeki indirme linkinin ve inen dosyanın sitenin virustotal'ı ile ne alakası var?
Bu arada tavsiyem, extreme13 yamasını da kurup öyle oynayın yepyeni bir yama kurmayacaksanız. Aşırı sarıyor.
Zamanında turkcespiker.com'un yaptığı efsane bir yama, türkçe spiker var TFF 1.lig vs var.